Cum fac Internele bani?, ce se falsfică în vremuri de criză?, unde...

Cum fac Internele bani?, ce se falsfică în vremuri de criză?, unde a fost trimis la reeducare un antrenor?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1683988192">

elicopter 1 pCa să-şi amortizeze costurile legate de antrenarea piloţilor şi repararea aparatelor, Ministerul Administraţiei şi Internelor vrea să închirieze cele şase elicoptere grele şi cele patru elicoptere uşoare, inclusiv cele cu care se deplasează preşedintele, anunţă Evz.

În încercarea de a obţine mai mult de un miliard de euro, bani care să fie utilizaţi pentru investiţii în domeniul feroviar, Ministerul Transporturilor scoate din nou la privatizare CFR Marfă, conform Gândul.

Demnitarii PDL nu se grăbesc să îşi facă publice declaraţiile de avere, chiar dacă există o decizie în acest sens a conducerii partidului, premierul Emil Boc, miniştrii Adriean Videanu şi Vasile Blaga fiind printre puţinii care au respectat hotărârea de a-şi face publice averile, independent de decizia Curţii Constituţionale în privinţa Legii ANI, notează Adevărul.

După anii în care principalele ţinte ale falsificatorilor au fost produsele de lux, din cauza crizei economice au început să fie contrafăcute şi articole mai ieftine, chiar şi hârtia igienică, potrivit cotidianului american New York Times.

Naţionala de fotbal a Coreei de Nord a fost umilită în public pentru prestaţia de la Campionatul Mondial – jucătorii au suportat şase ore de critici la scenă deschisă din partea ministrului Sportului şi a unui crainic TV, iar antrenorul va fi reeducat şi trimis să muncească în construcţii, relatează Radio Free Asia

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.