Cum se fac reduceri bugetare?; de ce e neatractivă piaţa imobiliară?; cine...

Cum se fac reduceri bugetare?; de ce e neatractivă piaţa imobiliară?; cine a creat un nor artificial?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-864289491">

Comisiile de Evaluare a Persoanelor cu Handicap fac exces de zel şi taie în carne vie şi acolo unde n-ar trebui, pentru a face asigurare casareduceri de buget,  luând îngrijito­rii unor persoane cu handicap care chiar au nevoie de asistenţi personali, scrie Jurnalul Naţional.

România şi Ungaria sunt singurele pieţe imobiliare neatractive pentru investitori din Europa Centrală şi de Est, din cauza activelor supraevaluate, lipsa tranzacţiilor arătând necesitatea scăderii în continuare a preţurilor proprietăţilor, relevă un studiu realizat la nivel mondial de compania DTZ, citat de Mediafax.

Ministrul Finanţelor, Sebastian Vlădescu, i-a anunţat pe investitorii străini că economia românească a ieşit din recesiune, deşi PIB-ul nu a înregistrat creştere în două trimestre consecutive, constată Adevărul.

O localitate din estul Spaniei, unde media de vârstă este 53 de ani şi terenurile zac necultivate, oferă de la locuinţe gratuite, reduceri de taxe, baby-sitter, doar-doar cineva ar dori să se stabilească acolo, conform The Guardian.

O echipă de cercetători din Rusia de la Institutul de Meteorologie Experimentală a reuşit să creeze un nor artificial după ce au studiat fenomenele meteorologice timp de 50 de ani, anunţă necn.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.