Cum stă România cu încrederea?; câte universităţi avem în Top 500?; care...

Cum stă România cu încrederea?; câte universităţi avem în Top 500?; care e pedeapsa pentru împuşcarea unui poliţist?

0
DISTRIBUIȚI
<


p> Încrederea investitorilor străini  în mediul de afaceri din România s-a înrăutăţit semnificativ în această vară, după trei trimestre de pressittttevoluţie pozitivă, reiese dintr-un sondaj trimestrial realizat de Reuters.

Universităţile din România nu apar în Top 500 online, realizat de Webometrics, care măsoară performanţele online ale instituţiile de învăţământ superior, anunţă Realitatea.net.

Gheorghe Breazu, de 19 ani, a fost condamnat la 20 de ani de închisoare de către Tribunalul Timiş, după ce a ucis un poliţist de frontieră din Sânnicolaul Mare,  care l-a prins la furat, scrie Adevărul de Timişoara.

Guvernul de la Podgorica a lansat  „cetăţenia economică”, un program prin care oamenii de afaceri devin cetăţeni ai Muntenegrului, dacă investesc circa 500.000 de euro în această ţară, avantajul fiind că, de la 1 ianuarie 2010, locuitorii acestui stat pot călători fără viză în ţările Schengen şi în cele ale UE, dacă posedă un paşaport biometric, conform Balkan.com.

Un comentator politic, care are o emisiune la postul de televiziune Fox News, a anunţat că poartă în prezent tratative intense cu investitori şi plănuieşte să deschidă un bar pentru homosexuali în apropierea unei moschei controversate ce se construieşte lângă Ground Zero, în New York, scrie Hotnews.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.