De ce n-au maneliştii probleme cu Fiscul?; cum jefuiesc afganii o bancă?;...

De ce n-au maneliştii probleme cu Fiscul?; cum jefuiesc afganii o bancă?; cine-ţi ia 1000 euro pentru zero secunde?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-167569116">

Un proiect prin care specialişti în domeniu doreau să salveze de la dispariţie 60 de biserici de lemn din patru judeţe transilvănene mobile-broadbandeste blocat din cauză că guvernul nu a mai virat Fundaţiei „Dala” cei aproximativ 890.000 de euro promişi de Ministerul Dezvoltării şi Turismului, anunţă Evz.

Codul Fiscal nu are, deocamdată, nicio reglementare care să afecteze câştigurile câtăreţilor de manele, astfel că toţi soliştii scapă de impozitele pe sumele pe care le câştigă, scrie Realitatea.net.

Compania low-cost Blue Air va anula, din 10 august, trei zboruri care fac legătura Bucureştiului cu Arad, Cluj-Napoca şi Timişoara, din cauza cererii scăzute pe aceste destinaţii, a anunţat Florentina Ivan, directorul de PR al operatorului aerian, citată de Mediafax.

Şase paznici ai unei bănci din Afganistan au fost mai întâi otrăviţi şi apoi au fost decapitaţi de către hoţi, în timpul unui jaf, atacatorii plecând cu echivalentul sumei de 275.000 de dolari, relatează Adevărul.

Compania de telefonie Orange a facturat cu o mie de euro un apel de zero secunde dat de un client lui însuşi pe propriul telefon în timpul unui zbor cu avionul când mobilul era închis, conform Capital.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.