EXCLUSIV Fiul unui comisar, hoţ de benzină din rezervor

EXCLUSIV Fiul unui comisar, hoţ de benzină din rezervor

0
DISTRIBUIȚI

Fiul unui comisar de la Poliţia Timiş este cercetat penal pentru că a furat benzină din rezervorul unei maşini împreună cu un prieten. bidon combustibilPoliţiştii de la secţia 3 au fost anunţaţi în 28 iulie a.c., prin intermediul unui apel la 112, de un cetăţean de pe strada Mureş din Timişoara că doi bărbaţi au dat atacul la rezervorul unei maşini parcate în zonă.


Imediat, în zonă a fost trimis un echipaj. Suspecţii au observat maşina poliţiştilor şi au fugit, abandonând totul – recipientele în care au pus benzina golită din rezervorul maşinii sparte, ustensilele, dar şi vehiculul cu care au venit.

După ce au identificat proprietarul maşii folosite de hoţii de benzină, anchetatorii au stabilit că atacul a fost dat de Răzvan Rotaru, de 17 ani, fiul unui comisar de la Poliţia Timiş şi de Andrei Chirilă, în vârstă de 20 ani. Aceştia se pregăteau să plece în vacanţă cu maşina şi s-au gândit să nu mai alimenteze la benzinărie, susţin surse din rândul anchetatorilor. Împotriva tinerilor a fost începută urmărirea penală pentru furt calificat, fiind cercetaţi în stare de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.