Fratele primarului din Vărădia, arestat pentru contrabandă cu ţigări

Fratele primarului din Vărădia, arestat pentru contrabandă cu ţigări

1
DISTRIBUIȚI

Fratele primarului din comuna cărăşeană Vărădia, Paul Cornel Muşa, este cel care se afla la volanul tractorului după care, în 4 tigari contrabanda varadia 2 paugust, poliţiştii de frontieră au tras nu mai puţin de 25 de focuri pentr a-l opri. Vă reamintim că o patrulă, în zona localităţii Vărădia, a observat un tractor cu remorcă, care venea dinspre Serbia. Când şi-a dat seama că a fost descoperit, şoferul a întors şi a plecat în mare viteză spre graniţa statului vecin.


Nici girofarurile, nici somaţiile şi nici cele 25 de forcuri de armă trase de agenţii Poliţiei de Frontieră de la sectorul Oraviţa nu l-au făcut pe şofer să se oprească. Tractorul s-a împotmolit, însă, în canalul care desparte teritoriul celor două state. Şoferul a sărit din vehicul şi a trecut ilegal graniţa în Serbia. În semiremorca tractorului au fost găsite 13.996 pachete de ţigări marca Marble, netimbrate, de provenienţă duty-free, în valoare de 69.980 lei.

Deşi fratele primarului din Vărădia era principalul suspect acesta a fost de negăsit. Paul Cornel Muşa a venit împreună cu avocatul, marţi, la Poliţia de Frontieră, susţinând că vrea să lămurească neînţelegerile. În timpul audierilor acesta a susţinut că în momentul în care se trăgea după tractor nu el se afla la volan deoarece era plecat la muncă-n Suedia. Reţinut, a fost prezentat, astăzi, Judecătoriei Oraviţa care a decis arestarea sa pe 20 de zile pentru contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat. Avocatul suspectului a făcut recurs, acesta urmând să fie judecat de Tribunalul Caraş Severin.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.