La cât ajunge cursul leu-euro?; cât le-au dat francezi ţiganilor să plece?;...

La cât ajunge cursul leu-euro?; cât le-au dat francezi ţiganilor să plece?; ce face ultimul virus descoperit?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1144014722">

tigani din franta06 pInstabilitatea mediului politic dar şi faptul că nici contextul economic internaţional nu se anunţă prea favorabil pentru leu ar putea duce la creşterea cursului până la un nivel de 4,4 lei pentru un euro, conform economiştilor de la Brown Brothers Harriman&Co., citaţi de Bloomberg.

Cheltuielile salariale în sectorul public din România vor fi reduse în anul 2011 la nivelul anului 2005, de 7,4% din PIB, a declarat ieri reprezentantul Fondului Monetar Internaţional (FMI) în România, Tonny Lybek, scrie de Jurnalul Naţional.

Circa 80% din ajutoarele de 300 de euro acordate în 2009 de autorităţile franceze străinilor repatriaţi, în total trei milioane de euro, au ajuns în posesia unor cetăţeni români, arată statisticile Oficiului francez pentru imigrarea şi integrare, conform Evz.

Rata şomajului din statele membre ale zonei euro s-a menţinut în luna iulie la 10%, nivelul maxim al ultimelor 12 luni, deoarece companiile continuă să taie costurile pentru a-şi majora profitul, potrivit Eurostat.

Kaspersky Lab a identificat o nouă tipologie de viruşi, aceşti noi viermi descoperiţi răspândindu-se prin intermediul unor numeroase programe de tip mesagerie instant şi transmit text în foarte multe limbi, avertizează Capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.