La ce sunt românii fruntaşii UE?; unde te angajezi în criză?; de...

La ce sunt românii fruntaşii UE?; unde te angajezi în criză?; de ce se interzic terminalele Blackberry?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-111723331">

no-blackberryRomânia a avut în iunie cea mai mare creştere din UE a comerţului cu amănuntul, de 3,1% raportat la luna mai, respectiv 4,3% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp cersectorul de retail a stagnat în zona euro şi s-a majorat cu numai 0,1% în spaţiul european, potrivit datelor Eurostat.

Minerii de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia şi angajaţii Complexurilor Energetice Turceni şi Rovinari vor primi şi în acest an prime în tichete-cadou a căror valoare este de 600 de lei, chiar dacă sunt în şomaj tehniuc, dezvăluie Jurnalul Naţional.

Call center-ele, dar şi alte firme din domeniul serviciilor externalizate, precum şi fir-mele din sectorul de retail sau farmaceutic sunt principalii angajatori în această perioadă, potrivit consultanţilor în domeniul resurselor umane, citaţi de Gândul.

34 de miliardari americani au promis că-şi vor dona cel puţin 50% din averi în scopuri caritabile, ca parte a unei campanii lansate de investitorul Waren Buffet şi de fondatorul Microsoft, Bill Gates, transmite Reuters.

Autorităţile din Arabia Saudită au ordonat furnizorilor de servicii de telefonie mobilă să suspende începând cu ziua de vineri toate serviciile pentru terminalele Blackberry, motivând că sunt un pericol pentru siguranţa naţională deoarece nu au niciun control, asupra comunicării din cauza criptării excesive a mesajelor, scrie AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.