Notele lucrărilor de licenţă de la Hyperion, „umflate” şi cu şapte puncte...

Notele lucrărilor de licenţă de la Hyperion, „umflate” şi cu şapte puncte UPDATE 1 Gumă şi Stancu, rămân în arest

2
DISTRIBUIȚI

Reconectarea lucrărilor de licenţă ale studenţilor din Caransebeş ai Universităţii Hyperion de către Ministerului Învăţământului a stancu gheorghe catuse 1 pscos la iveală faptul că notele au fost umflate şi cu 5-7 puncte. Dezvăluirea a fost făcută de procuror, astăzi, la Curtea de Apel Timişoara, unde s-a judecat recursul DNA împotriva deciziei Tribunalului Timiş de eliberare sub control judiciar a profesorului de drept civil Gheorghe Stancu şi a Nicoletei Gumă, fosta directoare a centrului tutorial de la Caransebeş. Această sentinţă a fost atacată de DNA pe motiv că „nu s-a ţinut cont de faptul că trebuia analizat şi motivele care au stat la baza emiterii mandatului de arestare preventivă şi care subzistă.


Decizia tribunalului a fost una precipitată. Îndeplinirea condiţiilor de eliberare condiţionată nu înseamnă, automat, şi punerea în libertate. Trebuie avut în vedere că infracţiunile de corupţie sunt unele grave care aduc atingere democraţiei şi valorilor protejate de stat. Dacă ar fi lăsaţi în libertate, cei doi ar putea influenţa martorii”. Acuzarea a susţinut că după obţinerea licenţei, studenţii urmau să folosească aceiaşi „rută” şi pentru obţinerea  masteratului. Apărătorii celor doi au susţinut că decizia instanţei de fond este legală şi că „nu există probe că punerea în libertate ar altera aflarea adevărului. Alte garanţii, decât stabilite, nici Dumnezeu nu ar putea aduce”. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia Curţii de Apel Timişoara.

UPDATE 1 Curtea de Apel Timişoara a admis recursurile DNA, fapt pentru care Nicoleta Gumă şi Gheorghe Stancu vor rămâne în arest până la expirarea mandatului de 3o de zile. Este pentru a doua oară când CAT anulează deciziile Tribunalului Timiş de punere în libertate a inculpaţilor din lotul Hyperion.

2 COMENTARII

  1. ! vezi ce patesti daca faci facultati de rahat??? la fel ar trebui sa se faca si la SPIRU HARET o alta cloaca de „doctori „in despicarea aerului cu privirea……..

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.