O scrisoare semnată-n fals, sabotaj la un proiect de 72 de milioane...

O scrisoare semnată-n fals, sabotaj la un proiect de 72 de milioane de euro

2
DISTRIBUIȚI

O scrisoare semnată în fals şi trimisă la Bruxelles a pus în pericol proiectul de 72 de milioane de euro aprobat pentru scrisoare 1retehnologizarea Calor din fondurile europene ale POS Mediu, a dezvăluit, astăzi, viceprimarul Timişoarei, pesedistul Sorin Grindeanu. „Imediat după ce am anunţat câştigarea proiectului, a fost trimisă la Bruxelles o plângere în care se solicita ca banii să nu mai fie acordaţi Timişoarei pentru că nu merită şi are un sistem de termoficare falimentar.


Plângerea era făcută în numele lui Dan Ciunvică, fostul director economic al Consiliului judeţean Timiş. Am discutat cu domnia sa şi acesta ne-a declarat că i-a folosit cine va numele, el fiind de câteva luni pensionar. Sub cuvânt de onoare, declaraţie şi ce mai vreţi a spus că n-a trimis nici o scrisoare. Probabil s-au speriat anumiţi domni că vin bani în Timişoara şi au încercat să blocheze acest proiect. Îi avertizez să-şi vadă de treabă. Proiectul merge mai departe”, a declarat Sorin Grindeanu. Viceprimarul a susţinut că proiectul a fost făcut de direcţia edilitară în doar trei luni de zile cu ajutorul consultantului danez de pe POS Mediu şi că trebuie „să găseşti soluţii de atragere a fondurilor europene. Pentru reducerea noxelor am obţinut bani pentru retehnologizarea Calorului”.

2 COMENTARII

  1. S-au speriat „anumiti domni”? Sau poate erau DOAMNE? Unele care n-au castigat nici un proiect pe fonduri. Ai grija Sorine. Unii te-au avertizat………..

  2. Felicitari si mergeti mai departe!Sunt convinsa ca acum se deschid in sfarsit timpurile pentru oamenii valorosi , care inteleg de ce sunt ei si nu altii, in fruntea unor institutii publice.Si mai cred ca vor rezista „sus” doar aceia care demonstreaza ca ii intereseaza cu adevarat progresul comunitatii , nu numai propriul buzunar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.