Pedelistul Vertopan regretă profund acţiunile de contrabandă ale grupării sale UPDATE 1...

Pedelistul Vertopan regretă profund acţiunile de contrabandă ale grupării sale UPDATE 1 CAT a respins recursurile

1
DISTRIBUIȚI

Consilierul local PD-L din Deta, Zoran Vertopan, a declarat, astăzi, cu lacrimi în ochi, în faţa judecătorilor Curţii de Apel Timişoara, zoran vertopan consilier deta contrabanda 2 pcare au judecat recursurile inculpaţilor împotriva mandatelor de arestare preventivă,  că „regret profund ce s-a întâmplat”.  Acesta împreună şi alte şase persoane au fost reţinute în urma unei ample operaţiuni a Poliţiei de Frontieră şi DIICOT, care a monitorizat timp de mai multe luni acţivitatea reţelei specializată în contrabanda cu ţigări din Serbia.  Reţinerile s-au făcut după ce trupele speciale ale Poliţiei Timiş au reuşit, în urma unei operaţiuni spectaculoase, prinderea în flagrant a cărăuşilor în timp ce transportau peste fâşia verde baxurile cu ţigări.


De altfel, cel care coordona cărăuşii, Mihai Dunea, arestat şi el, a povestit că „am transportat ţigările şi le duceam la domiciliul lui Vertopan. Recunosc. Pentru asta primeam de la Vertopan 300 – 400 euro pentru fiecare transport. Nu am solicitat niciodată bani de la el, primind atât cât mi s-a dat”. Pedelistul Vertopan a susţinut că „nu am organizat activitatea de contranbandă. Eu doar i-am dat împrumut cetăţeanului sârb Marco 11.500 euro pentru a achiziţiona ţigări. Regret fapta şi vreau să fiu cercetat în libertate pentru că nu sunt periculos”. Avocatul cosilierului a cerut casarea sentinţei Tribunalului Timiş prin cara a fost arestat pentru că lui Vertopan nu i s-a respectat dreptul la apărare, neacordându-i-se ultimul cuvânt în timpul audierilor. Cel care se ocupa de distribuţia ţigărilor, Gabriel Novăcescu, a refuzat să dea declaraţie în faţa instanţei, dar şi el a susţinut că-i pare foarte rău şi a cerut să fie cercetat în stare de libertate. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia Curţii de Apel Timişoara.

UPDATE 1  Judecătorii Curţii de Apel Timişoara  au respins recursurile celor trei arestaţi, aceştia rămânând în arest pentru 29 de zile.

1 COMENTARIU

  1. Normal…Pai trebuiesc bani pentru PD-L….altfel cum sa ii faca ? Oricum, cel care controleaza din umbra Moravita este CIOBANU GHEORGHE (PD-L, normal…) si milioane de EURO ajung la PD-L de la vama Morcavita ! Felicitati Politiei TM si trupelor speciale ale SRI pentru actiune ! Felicitari tuturor pe care banii nu i-au facut sa isi calce in picioare demnitatea si onoarea ! Felicitari tuturor celor care au avut curajul sa initieze aceasta actiune !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.