Roberta Anastase: Nu trebuie generalizate la nivelul PD-L cazurile aleşilor locali penali

Roberta Anastase: Nu trebuie generalizate la nivelul PD-L cazurile aleşilor locali penali

1
DISTRIBUIȚI

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, astăzi, la Timişoara, că nu trebuie generalizate la nivelul întregului Roberta AnastasePD-L cazurile penale în care sunt implicaţi reprezentanţi ai partidului de guvernământ. Numai în ultimele săptămâni în Timiş, doi consilieri locali ai PD-L au ajuns după gratii – Beniamin Ursu, de la Ghiroda,  acuzat de trafic de influenţă, care a fost şi exclus din partid, şi Zoran Veropan de la Deta,, reţinut pentru că a condus o reţea de contrabandă cu ţigări.


„Pot să vă spun că astfel de situaţii pe care noi le tratăm instituţional şi ferm sunt situaţii care pot apărea şi apar în viaţa fiecărui partid. Important este să nu le generalizăm. Pentru că nici nu vorbim despre o situaţie generală. Ştiu că a fost o problemă cu un consilier local, ştiu că organizaţia locală a şi luat decizia excluderii lui. Ştiu că acum există o altă problemă, de asemenea, organizaţia locală va lua o altă decizie. Deciziile sunt corect, sunt ferme. Dar important să nu avem o abordare de genul generalizării unei anumite situaţii care este, de fapt, o excepţie”,  a declarat Anastase. Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat tentaţia PD-L  de a privi probleme la „nivel macro”, deşi ar trebui să se racordeze la nivelul comunităţilor, deoarece succesul acestui partid este legat de faptul că este „un partid al comunităţilor”.

1 COMENTARIU

  1. Aceasta fosta pitzi a partidului de governamant, actualmente „doamna” ne roaga sa judecam la nivel micro si nu la nivel macro.
    Pai, conita, cum pot io sa judec partidu’ PD minus L ca fiind un partid de sfintisori in conditiile in care voi furati ouale de sub gaina fara sa auzim vreun cotcodac.
    Ridzi fura cu o terasa de PFL vanduta la pret de concert eisidisi, Nutzy isi acopera sfielnic goliciunea cu o frunza s-un praz verde (pardon, rau albastru – da’ parc amai bine se vedea daca era rosu), Beny – pastorul – ia o spaguta mica pentru a juta un frate intru credinta,
    Pitzipocu’ Gastric aka Popoviciu ia cate un leu de langoase de la vecini ca tunurile mari le trage cu garniturile CFR-ului (pardon ale Clubului de Cultura)
    Brendu’ are afaceri nenumarate si vamuieste orice numire in functii publice si nu va fi mare mirarea cand se va afla ca o buna parte din contrabanda cu tigari umfla si conturile lui;
    De flota, drumuri, marmura, borduri nu cred ca mai are rost sa amintim.
    Si atunci conita cum vrei ca sa gandim micro, cand colegii lu’ matale ne fura in stil macro?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.