Secretarul Cojocari, acreditat ca ziarist la Poli Timişoara

Secretarul Cojocari, acreditat ca ziarist la Poli Timişoara

4
DISTRIBUIȚI

ioan cojocari ziarist 2 pDevenit celebru pentru modul în care ştie să găsească explicaţii şi argumente juridice pentru toate „avioanele” municipalităţii, secretarul Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, şi-a mai dovedit, încă o dată, abilităţile. De data aceasta pentru a vedea meciurile lui Poli Timişoara de la firul ierbii. „Eu întotdeauna le-am văzut de aici. E altceva”, a explicat „Nea Jan”, care trăieşte fiecare fază cu intensitate. Pentru că rigorile din campionat şi din cupele europene stabilesc clar cine şi unde poate sta în jurul terenului, secretarul Cojocari a găsit soluţia salvatoare – şi-a făcut legitimaţie şi s-a acreditat pe lângă clubul alb-violet din partea…Monitorului Primăriei Timişoara.


„Am primit o cerere de acreditare din partea acestei publicaţii şi nu aveam nici un motiv să nu acordăm acreditările”, a explicat Levente Balint, cel care se ocupă de relaţia cu media la club.

La ultimul meci al echipei favorite cu cei de la Manchester City, jurnalistul Cojocari a venit la muncă fără aparat de fotografiat sau notes şi pix. Echipat cu pelerina obligatorie pentru presă, a stat, însă, tot timpul cu ochii pe fotbalişti. Prins de febra jocului, a trecut şi de linia care demarca zona pentru jurnalişti, apropiindu-se de poartă. Până acum, Cojocari nu a publicat nici un articol în Monitorul Primăriei Timişoara. Rămâne de văzut când redactorul şef al publicaţiei îl va pune la scris pe jurnalistul Cojocari. Oricum,  secretarul primăriei este mândru de publicaţia pe care o reprezintă dintr-un motiv extrem de important – tirajul lunarului este de 125.000 de exemplare.

4 COMENTARII

  1. noi ne mandrim cu domnu cojocari .asa sa stiti. de pomana tot il jicniti si defamaiti.dansul este un geniu si un om deosebit de corect si credincios ca nima altu.dumnezau sal tina in fruntea primariei inca multz multz ani.timisorenii sa fie mandriii de domnu cojocari.

  2. SA TRAIASCA DOMNU COJOCARE . IEL IESTE FALA OAMINILOR DIN SUSTRA CO DAT BANI MULT SI LA BISERICA SI TOTZ POPII IL ALDUIESC. O SA_I PUNA FOTOGRAFIA MARE SI IN BISERICA CA LA SFINTZ CA_I OM ALES SI AGHEZMUIT DE DUMNEZAU SI DE TATZ POPII DIN SAT . DOAMNE AJUTA SI ALDUIESTE .

  3. …poate ca vrea sa faca ceva combinatii din nou ca si pe vremea lui zambon…nu sta in tribuna 0 sau la cea oficiala…nu cred k mai are dreptul moral sa se apropie de ceea ce inseamna fenomenul poli…imi e lehamite de acest om…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.