EXCLUSIV Un traficant avea depozitul de droguri în tabloul electric de pe...

EXCLUSIV Un traficant avea depozitul de droguri în tabloul electric de pe scara blocului UPDATE 1 Tribunalul l-a lăsat în libertate

3
DISTRIBUIȚI

traficant 1 pTraficanţii de droguri îşi ascund marfa în cele mai inedite locuri pentru a nu fi prinşi cu „mortul” asupra lor. Au constatat asta, ieri, poliţiştii antidrog, care au reuşit prinderea în flagrant a unui dealer de haşiş. Acesta a fost prins după ce a vândut o porţie de „haş”. Preţul pentru un gram era 40 de lei. O afacere bună pentru traficantul, în vârstă de 28 de ani, care cumpăra drogurile cu 3 euro.


În urma percheziţiei efectuate de cei de la „Crimă Organizată” au fost descoperite mai multe ascunzători în care traficantul avea dozele de droguri pregătite pentru livrare – de un gram sau zece grame. O parte din haşiş a fost descoperită în tabloul electric de pe scara blocului în care locuia dealerul. Marfa era pusă într-un burete înfăşurat în scotch şi ascunsă în spatele unei table. O altă parte din rezerva de droguri a fost găsită-n uscătoria blocului, într-un pachet de ţigări, ascuns sub un covor. În total au fost capturate aproximativ 130 de grame de haşiş. În apartamentul bărbatului a fost descoperit un cântar folosit pentru cântărirea drogurilor şi aproximativ 500 de euro, proveniţi din vânzarea haşişului. Suspectul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat judecătorului cu propunere de arestare preventivă sub acuzaţia de trafic de droguri de risc.

UPDATE 1 Tribunalul Timiş a decis cercetarea în stare de libertate a suspectului, acesta primind doar interdicţia de a părăsi localitatea.

3 COMENTARII

  1. Vlad, nu exista retea…astia se umfla in glorie numai cu vrajeala pe hartie..ai vazut tu vreun interlop facut de astia? le tremura chilotii pe ei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.