A fost adoptat HCL-ul care a provocat amendarea şefilor din primărie

A fost adoptat HCL-ul care a provocat amendarea şefilor din primărie

1
DISTRIBUIȚI

Unul dintre proiectele de hotărâre adoptat, astăzi, de Consiliul Local Timişoara este legat de PUD-ul care a adus, în premieră, dolari  teapaamendarea primarului Gheorghe Ciuhandu şi a secretarului Ioan Cojocari.


Vă reamintim că PRESSALERT.ro a anunţat faptul că în plângerii depuse de RIPS SA prin care se reclama faptul că nu a fost pusă în aplicare o sentinţă irevocabilă a instanţei, Curtea de Apel Timişoara a dispus amendarea cu aproximativ 13.900 lei a fiecăruia dintre cei doi reprezentanţi ai municipalităţii. Prin referatul întocmit în septembrie 2010 s-a cerut CLT punerea în aplicare a sentinţei irevocabile, care aşteaptă din 2008 punerea în aplicare. Consilierii locali au adoptat în unanimitate hotărârea de aperobare a planului urbanistic de detaliu pentru clădirea cu parter, demisol şi  şase etaje plus etaj retras. Adoptarea HCL nu-i salvează pe primar şi secretar de la plata amenzii dispusă de instanşă. În cazul în care vor refuza, aceştia ar putea fi executaţi silit.

1 COMENTARIU

  1. Maine o sa auzim iarasi abureli de la aburitorul sef, Tata Jean carele o sa zica ca instanta a trimis gresit sentinta la el acasa si la premare asisderea , ca judecatorii au facut confuzie intre institutia Premarelui si premarul ca persoana fizica care este. Ceva de genu’ asta.
    Tata Jean, parerea mea. Mai bine n’o mai da cotita si nu te mai sclifosii atat si fa un gest de omenie fata de cimisoreni si plateste mataluta si premarele amenda, chiar daca instanta n-are dreptate. Noi o sa-ti facem bust din aburi sa tina pana la prima raza de soare, iar la dom premare din ceara sa avem la ce sa dam foc de Revelion, daca tu platesti amenda ca persoana fizica carele esti impreuna cu premarele Ciuhendu’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.