Casa de pariuri Mozzart, jefuită UPDATE 1 Atacatorul a plecat cu 17.000...

Casa de pariuri Mozzart, jefuită UPDATE 1 Atacatorul a plecat cu 17.000 lei

1
DISTRIBUIȚI

Un individ a jefuit, în această dimineaţă, o agenţie de pariuri sportive a firmei Mozzart, situată pe Calea Lugojului din Timişoara. Deşi jaf la o casa de pariuridin timisoara04 peste situată într-o zonă extrem de circulată, atacatorul a acţionat cu foarte mult tupeu. Cu o şapcă albă pe cap şi o glugă peste, a intrat în casa de pariuri în care era vânzătoarea şi a îndreptat spre un obiect ce părea pistol, din spusele acesteia.


I-a spus că nu-i face nimic dacă-l va asculta. A dus-o spre baie, unde  a închis-o în încăpere. Acolo era şi femeia de serviciu care venise la muncă. După ce le-a închis pe cele două în baie, atacatorul a luat cutia în care erau banii şi a dispărut. Femeile au reuşit să iasă din baie după ce au dat jos chederul de la uşa termonan şi au alertat poliţia. Vânzătoarea a fost transportată în stare de şoc la spital, iar poliţiştii au declanşat ancheta la faţa locului. Din primele investigaţii, s-a stabilit că atacatorul are aproximativ 1,80 metri înălţime, în jur de 25 de ani, slab, fără barbă. Până la această oră nu se ştie suma cu care a plecat individul. Vom reveni.

UPDATE1 În urma inventarului, s-a stabilit că  atacatorul a plecat cu 17.000 lei, alţi aproximativ 10.000 lei rămânând în sertarele din casa de pariuri. Lovitura a fost pregătită cu grijă, ştiind că la prima oră în casa de pariuri sunt încasările din weekend.

1 COMENTARIU

  1. sper sa nu se mai intample la nici-o alta ag de pariuri mozzart din tara! sa le fie rusine! nu au pic de scrupule ca sa nu mai zic de suferinta provocata acelei persoane! se poate ramane cu o trauma dupa un caz asemanator1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.