Cât de mari sunt impozitele româneşti?; ce se întâmplă cu piaţa vinurilor?;...

Cât de mari sunt impozitele româneşti?; ce se întâmplă cu piaţa vinurilor?; când demisionează Răzvan Lucescu?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1839910277">

Impozitele plătite pe muncă în România sunt cele mai mari din Uniunea Europeană, valoarea urcând anul acesta până la 43,5 pahar cu vinprocente ca urmare deciziei Guvernului de a majora rata contribuţiilor sociale, conform Antena3.ro.

România este aproape de a deveni parte a primei rute de transport al gazelor din Azerbaidjan în Europa, AGRI fiind proiectat să transporte între două şi opt miliarde de metri cubi, iar costurile variază între 1,2 miliarde şi 4,5 miliarde de euro, în funcţie de capacitate, anunţă Adevărul.

Piaţa internă a vinului va scădea în acest an cu 12-13%, iar nivelul vânzărilor nu va depăşi 350 de milioane de euro, a declarat directorul general al Patronatului Vinului şi Viei din România, Ovidiu Gheorghe, citat de Mediafax.

Selecţionerul Răzvan Lucescu a declarat că va părasi comanda echipei naţionale de fotbal, dacă nu va obţine calificarea la turneul final EURO 2012, scrie Hotnews.

Cotidianul francez „Le Monde” a anunţat că va da în judecată Preşedinţia franceză pe care o acuză că a utilizat serviciile de contra-spionaj pentru a găsi sursa care îi dădea informaţii ziaristului însărcinat cu ancheta legată de dosarul Woerth-Bettencourt, notează Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.