Cât e de mare problema evaziunii fiscale?, ce rişti fără rovinietă electronică?,...

Cât e de mare problema evaziunii fiscale?, ce rişti fără rovinietă electronică?, câţi români nu mai speră la pensie?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-821134554">

Evaziunea a ajuns la dimensiunea unei probleme de securitate naţională, care cauzează distorsiuni majore concurenţiale, şi este evaziunenevoie de o decizie politică pentru a trece la plata corectă a impozitelor, a declarat directorul direcţiei audit din BNR, Eugen Rădulescu, citat de Gândul.

Şoferii vor trebui, de astăzi,  să îşi cumpere rovinieta electronică, iar cei care vor fi surprinşi în trafic, de camerele video sau de echipe de controlori, fără documente care să ateste plata acesteia vor primi acasă amenzile, care variază între 250 şi 4.500 lei, anunţă Hotnews.ro.

55% dintre români sunt de părere că nu mai ajung la pensie, iar aproape o treime (30,42 %)  afirmă că şi-au propus să plece din România şi nu îi mai intereseazî pensia din tara potrivit unui sondaj realizat de site-ul de recrutare Myjob.ro.

Produsul Intern Brut (PIB) al României s-ar putea contracta în acest an cu 3%, iar trendul descendent se va menţine şi în 2011, când economia se va contracta cu 1%, se arată într-un raport realizat de Ernst & Young în colaborare cu Oxford Economics.

Trupe ecuadoriene au preluat controlul asupra aeroportului internaţional din Quito, în semn de protest faţă de o lege care reduce salariile poliţiei şi ale armatei, a anunţat un oficial al aeroportului, citat de AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.