Câţi bani dăm pentru combaterea sărăciei în lume?; cine ar putea decide,...

Câţi bani dăm pentru combaterea sărăciei în lume?; cine ar putea decide, de fapt, suspendarea preşedintelui?; ce previziuni are BNR?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1625610822">

După aderarea la UE până în prezent, România a contribuit cu 250 milioane de euro pentru programele de combatere a sărăciei ale Euro 9 pONU, a spus premierul Emil Boc, la New York, cu ocazia Adunării Generale a ONU, notează Gândul.

49% dintre români cred că înainte de 1989 se trăia mai bine, conform unui sondaj de opinie realizat la nivel naţional de nstitutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc şi citat de Adevărul.

Suspendarea preşedintelui ar putea fi tranşată direct de către Curtea Constituţională, fără să mai fie necesar un referendum, pe baza unei chichiţe legislative introduse în legea prin care procesele nu mai pot fi suspendate dacă se ridică excepţii de neconstituţionalitate, potrivit Gândul.

Economia ar putea sa scada cu mai mult de 2% anul acesta, iar recesiunea ar putea continua si in 2011, potrivit ultimelor estimari facute de experţii BNR, notează Incont.ro.

Criza datoriilor publice va avea repercusiuni asupra contribuabililor occidentali „pe durata unei generaţii”, a declarat preşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Thomas Mirow, citat de AFP

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.