Câţi medici mai sunt?, pe ce loc suntem în Europa la avorturi?,...

Câţi medici mai sunt?, pe ce loc suntem în Europa la avorturi?, ce meserie a fost reglementată?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1769123078">

În spitalele româneşti lucrează cu 35 la sută mai puţini medici de cât e nevoie, în unele zone izolate deficitul ajungând chiar şi la 70 medicla sută, a calculat preşedintele Colegiului Medicilor din România (CMR), prof. dr. Vasile Astărăstoae, citat de Gândul.

Peste 350 de avorturi se fac zilnic în România, lucru care ne propulsează direct  pe locul al 3 lea în topul ţărilor europene cu cele mai multe întreruperi de sarcină, după Marea Britanie şi Ucraina, conform Antena3.ro.

Aproape 61% dintre români își caută, în prezent, un al doilea loc de muncă pe site-urile de joburi, potrivit unui sondaj realizat de specialiștii site-ului de recrutare Myjob.

Propunerea legislativă care prevede înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Colegiului Experţilor Criminalişti din România şi exercitarea profesiei de expert criminalist privat a primit aviz favorabil în unanimitate din partea Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, anunţă Agerpres.

Rusia va aloca 466 de miliarde de euro pentru achiziţia de armament modern în perioada 2011-2020, a declarat astăzi ministrul rus al Apărării, Anatoli Serdiukov, scrie Evz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.