Ce amendă mai pregăteşte Guvernul?; cum vrea România să îmbuneze CE?; cine...

Ce amendă mai pregăteşte Guvernul?; cum vrea România să îmbuneze CE?; cine pregăteşte traducerea simultană pe mobil?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-603475449">

Ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, a declarat că proprietarii de terenuri nelucrate care nu îngrijesc şi nu curăţă suprafeţele banirespective vor fi penalizaţi cu o suma de 50-60 de euro pe hectar, anunţă Mediafax.

Guvernul s-a angajat faţă de Comisia Europeană ca va extinde baza de impozitare, inclusiv prin eliminarea graduală a scutirilor de la impozitul pe venit pentru programatorii din domeniul IT, că va „raţionaliza” numărul de şcoli şi de spitale şi că scutirile la coplata în sănătate nu vor depăşi 40%, scrie Incont.ro.

România şi Ungaria încearcă să-şi vândă cât mai bine imaginea de economie stabilă, pentru a obţine banii doriţi la costuri cât mai reduse, conform Adevărul.

Google lucrează la un proiect prin care vrea să reuşească traducerea în timp real a convorbirile la mobil, softul urmând să fie instalat pe telefoanele care funcţionează cu sistemele de operare Android, potrivit Evz.

Ţiganii din România şi Bulgaria – care au fost evacuaţi din tabere şi presaţi să accepte oferta a ceea ce Guvernul francez numeşte „repatrieri voluntare” – „sunt victimele unui alt fel de Holocaust rasial”, consideră fostul lider cubanez, Fidel Castro, citat de Gândul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.