Ce botniţă se pregăteşte presei?; cum cresc salariile bugetarilor?; cât costă cele...

Ce botniţă se pregăteşte presei?; cum cresc salariile bugetarilor?; cât costă cele mai scumpe biciclete?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-874819664">

Senatorul PNL Ioan Ghişe a depus, la Senat, iniţiativa legislativă intitulată „Legea jurnalistului” care propune, printre altele, free_pressinstituirea unui organism pentru supravegherea şi sancţionarea presei, atestarea jurnaliştilor o dată la trei ani şi examinarea psihologică anuală a ziariştilor, anunţă Adevărul.

Românii cu credite ar putea fi puşi din nou pe drumuri pentru a semna la sediul băncilor acte adiţionale la actele adiţionale abia semnate, în cazul în care parlamentarii vor aduce modificări la ordonanţa 50/2010 privind contractele de credit, conform Gândul.

Vicepremierul Marko Bela susține că salariile bugetarilor ar urma să crească de la 1 ianuarie, însă este de părere că procentul aplicat nu ar trebui să fie uniform, scrie Evz.

Cele mai scumpe cinci biciclete din lume costa, in total, peste un milion de euro, iar cristalele Swarovsky, diamantele si aurul de 24 de carate sunt doar cateva dintre caracteristicile acestora, potrivit Incont.ro.

Apple, care a vândut peste trei milioane de iPad-uri în primele 80 de zile de la lansare, ar putea introduce pe piaţă o nouă versiune a gadgetului în al doilea trimestru din 2011, potrivit analiştilor de la Goldman Sachs Group Inc, citaţi de Bloomberg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.