Ce cupă mondială a câştigat România?, ce vrea să facă ADS?, de...

Ce cupă mondială a câştigat România?, ce vrea să facă ADS?, de câte spaţii comerciale mai e nevoie?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1200074809">

România a câştigat Cupa Mondială la handbal feminin după ce a trecut la limita în finală (scor 24-23) de Norvegia, campioana romaniaolimpică en-titre, anunţă Hotnews.ro.

Agenţia Domeniilor Statului, cel mai mare proprietar de teren agricol din România, ar putea deveni un jucător activ pe piaţa imobiliară, să vândă şi să cumpere, a declarat Valeriu Tabără, ministrul Agriculturii, citat de Gândul.

În luna în care salariile bugetarilor au scăzut cu 25% iar TVA a crescut de la 19% la 24%, am cheltuit aproape jumătate de milion de euro pentru Organizarea Zilei Naţionale a României şi lansarea brandului turistic la Shanghai, scrie Jurnalul Naţional.

Piaţa românească mai poate absorbi maxim 780.000 metri pătraţi de spaţii comerciale moderne, respectiv centre şi galerii comerciale, adică un stoc total de 2,1 milioane metri pătraţi, având în vedere venitul mediu pe cap de locuitor, potrivit unei analize a DTZ Echinox.

Pentru menţinerea independenţei”, dar şi pentru „a nu se arunca asupra primei oferte de muncă ieşite în cale”, 17 dintre foştii membri ai Comisiei Europene (CE) primesc, lunar, între 40 şi 65% din salariul încasat când erau în funcţie, care începe de la 20.300 euro, dezvăluie AFP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.