Cu cât scad tarifele notarilor?, ce mai vrea Tokes?, când se lansează...

Cu cât scad tarifele notarilor?, ce mai vrea Tokes?, când se lansează turismul spaţial?

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Românii care vor încheia la notari acte pentru vânzări, ipoteci sau moşteniri vor plăti cu până la 90% mai puţin deoarece piaţa SpaceShipTwoimobiliară din România nu pare să se revigoreze semnificativ prea curând, anunţă Evz.

Europarlamentarul Laszlo Tokes a declarat, la Oradea, că există intenţia de a introduce autonomie teritorială, „cu consimţământul politicului romanesc, desigur, prin înţelegere reciprocă” şi în alte regiuni, în afara Secuimii, anume în ţinuturile Partium, adica în Bihor şi Satu Mare, unde maghiarii sunt în relativă majoritate în anumite zone, potrivit Hotnews.ro.

Parlamentarii Comisiei de Industrii şi Servicii lucrează la un proiect de lege prin care persoanele agresive în trafic riscă, după modelul legii spaniole,  pedepse între o lună şi 5 ani de închisoare, în funcţie de gravitatea faptei, scrie Adevărul.

O companie privată din China este cercetată de poliţia din Beijing pentru că administra „închisori secrete”, în care erau deţinuţi consideraţi prea critici la adresa puterii, potrivit Gândul.

Miliardarul britanic Richard Branson, patronul companiei Virgin Galactic, a declarat, luni, că naveta SpaceShipTwo, destinată turismului spaţial, va zbura pentru prima oară în spaţiu peste 18 luni, conform Realitatea.net.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.