Cum blochează Guvernul relansarea economică?; ce cred românii despre ţigani?; din ce...

Cum blochează Guvernul relansarea economică?; ce cred românii despre ţigani?; din ce mai face bani mafia?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1196128011">

Clienţii nemulţumiţi ai băncilor din România, uniţi în grupurile de iniţiativă care s-au  format pe internet, sunt hotărâţi să deschidă iraf 8 pprimele acţiuni în instanţă în câteva zile, anunţă Adevărul.

Guvernul Boc este responsabil pentru amânarea relansării economice prin faptul că refuză să îşi plătească la timp datoriile către mediul privat –  este cel mai recent mesaj pe care l-a transmis Jeffrey Franks, şeful misiunii FMI în România, oficialilor de la Palatul Victoria, anunţă Incont.ro.

40% dintre români asociază cuvintelor rom sau ţigan o însuşire negativă, chiar de tip infracţional: furturi, înşelătorie, cerşetorie etc şi doar 10% îi consideră pe ţigani „oameni normali, ca toţi oamenii”,  rezultă dintr-un sondaj telefonic realizat de Institutul Român pentru Evaluare şi Strategie, citat de Gândul.

Intenţia Guvernului de a dubla impozitarea drepturilor de autor este o dovadă că statul a descoperit în aceste venituri „o gâscă de jumulit”, a declarat preşedintele Clubului Român de Presă (CRP), Indira Crasnea, conform Mediafax.

Milioane de euro din fondurile UE şi ale Guvernului de la Roma au fost deturnate de mafia din Sicilia, pentru construcţia de turbine eoliene, mafioţii „eco” profitând de faptul că această energie curată se vinde în Italia la cel mai mare preţ din lume – 180 euro pentru un kilowatt/oră, scrie Gândul

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.