Cum reacţionează băncile la amenzi?; cât a căzut piaţa telecom?; în ce...

Cum reacţionează băncile la amenzi?; cât a căzut piaţa telecom?; în ce competiţie e Dacia Duster?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-523379617">

Amenzile mari pe care băncile care nu respectă prevederile Ordonanţei 50 le primesc nu sunt suficient de convingătoare, pentru a dacia-dusterle determina să renunţe la practicile ilegale, spune  preşedintele Autorităţii Naţioanale pentru Protecţia Consumatorului, citat de Realitatea.net.

Afacerile companiilor telecom au scăzut cu peste 13% anul trecut faţă de cel precedent, ajungând la un total de 4,01 miliarde de euro, potrivit datelor centralizate de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii , conform Gândul.

Petrolierul Histria Topaz este una dintre ultimele şase nave de transport maritim sub pavilion românesc din cele peste 300 de dinainte de Revoluţie., iar Petrom a scos-o la licitaţie la mica publicitate, scrie Money.ro.

Dacia Duster se află pe lista automobilelor nominalizate la titlul de Maşina anului 2011, aflându-se în competitie cu  Audi, Nissan, Volkswagen sau BMW, potrivit site-ului oficial al competiţiei „Car of the Year 2011”, potrivit Incont.ro.

Miopia va putea fi tratată cu picături speră medicii din Anglia, care au identificat gena care duce la apariţia acestei afecţiuni, anunţă Antena3.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.