Cum se luptă împotriva evaziunii la prăşit?; cât se reinvesteşte în România?,...

Cum se luptă împotriva evaziunii la prăşit?; cât se reinvesteşte în România?, cât costă să-l omagiezi pe Michael Jackson?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-802156198">

Ca să fiscalizeze munca la negru şi să apară în evidenţe inclusiv zilierii, guvernul pregăteşte soluţii surpriză – angajatorul să noteze cu_boii_la_aratîntr-un carneţel câţi zilieri a tocmit sau să-l oblige să trimită un SMS la Fisc şi sa anunţe acolo numărul de oameni chemaţi la coasă sau la praşilă, anunţă Incont.ro.

Preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS), dr. Lucian Duţă, a declarat că bolnavii cronic nu vor trebui să plătească în plus, de la 1 octombrie, pentru medicamentele compensate, scrie Gândul.

Investitorii străini au realocat, în primul semestru din 2010, mai puţin de 100 de milioane de euro, deşi au obţinut câştiguri de ordinul miliardelor de euro în România, constată Adevărul.

Guvernul şi Banca Naţională a României sunt de vină pentru adâncirea crizei economice din România, prin comparaţie cu declinul economic mondial, mult mai redus, cred bancherii şi oamenii de afaceri, la doi ani de la prăbuşirea băncii americane de investiţii Lehman Brothers, notează Gândul.

Fanii lui Michael Jackson trebuie să achite o taxă dacă doresc să depună flori în interiorul mausoleului unde este înmormântat artistul american, administratorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, Los Angeles, impunând suma de trei dolari pentru fiecare buchet de flori depus, informează Tmz.com

1 COMENTARIU

  1. Apai pentru combaterea muncii la negru avem Inspectia Muncii. Io personal vreau sa o vad pe dna. Cornelia Corescu (Coco – pentru cunoscatori) la capatul randului de porumb numarand numarul de prasitori si punandu-i sa dea declaratie daca au fost instruiti dpdv al securitatii si sanatatii in munca.
    Nu stiti cine-i doamna Coco? Ii aia de l’o verificat pe primarele Cadariu de la Ghiroda si o declarat neste aberatii de se-ntoarce Sanda Ghimpu in mormant. Coana Coco cum poti tu sa dai dispozitie de anulare a unor contracte de munca cand asta este treaba instantei de judecata. Doar instanta de judecata poate constata nulitatea unor acte in dreptul muncii si nu institutia pe care cu umor o conduceti.
    Chiar imi pare rau ca trebe sa vorbesc de rau o vecinuta din Mehala, dar de data asta ai luat’o rau pe balta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.