Cum vrea PD-L să cenzureze presa?; cât datorează statul statului?; ce s-a...

Cum vrea PD-L să cenzureze presa?; cât datorează statul statului?; ce s-a angajat guvernul în faţa FMI?

1
DISTRIBUIȚI

Un proiect de lege ce aparţine deputatului PD-L Silviu Prigoană introduce presa scrisă şi online sub controlul CNA, existând intenţia press-freedomde a suspenda activitatea oricărui ziar sau site dacă se constată încălcări ale codului deontolgic plus obligativitatea ca toate ziarele şi revistele să depună la CNA cereri în vederea autorizării, aceasta fiind necesară pentru tipărirea oricărei publicaţii de presă scrisă pe teritoriul României., scrie Gândul.

Cu pierderi de 46,3 mil. €, Nuclearelectrica vrea centru de agrement în valoarea de 8,3 mil.€, urmând să fie construite o sală de sport cu tribună de 520 de locuri, un bazin de înot olimpic cu tribună de 300 de locuri, spaţii de agrement şi sală de fitness, conform Evz.

Datoriile întreprinderilor-mamut la bugetul asigurărilor sociale se ridicau, la 30 iunie 2010,la aproape un miliard de euro, în condiţiile în care deficitul total se apropie de trei miliarde de euro.


Companiile din sistemul energetic şi cele din transportul feroviar, notează Adevărul.

Guvernul s-a angajat faţă de FMI că pierderile celor zece companii de stat monitorizate, fără subvenţii, taxe şi dobânzi, vor fi limitate în acest an până la trei miliarde lei la sfârşitul lunii septembrie şi până la patru miliarde lei (930 milioane de euro) la finele lunii decembrie, informează Mediafax.

O menajeră româncă a fost arestată după ce a furat 22.000 de euro unui bătrân şi a fost acuzată inclusiv de faptul că ar fi profitat de vârsta înaintată a asistatului ei (80 de ani) pentru a-l convinge să-i cumpere o maşină. conform adevarul.it.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.