De ce se renunţă la fondurile UE?, câţi români au salarii mai...

De ce se renunţă la fondurile UE?, câţi români au salarii mai mici?, cum se extinde Moscova?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-777972781">

Opt din zece firme româneşti care au obţinut bani europeni renunţă la proiecte din lipsa cofinanţărilor, estimează reprezentanţii euro logoConsiliului Naţional pentru IMM-uri Private, scrie Gândul.

Mai mult de jumătate dintre români au venituri mai mici decât în 2009, situaţie în care se regăsesc nu doar personale de peste 35 ani cu nivel redus de educaţie, ca în aprilie-mai,ci şi oameni mai tineri, cu educaţie şi venituri medii,arată un studiu realizat pentru Mediafax.

Profesioniştii talentaţi din România sunt dezamăgiţi de salariile mici, corupţie şi nepotism, motive pentru care 10% din populaţie a emigrat în ultimii 20 de ani,  iar numărul celor care vrea să facă acest lucru a crescut în ultima perioadă, potrivit analizei realizate de prestigiosul think-tank britanic Oxford Analytica.

În lipsă de spaţiu, Moscova riscă să se sufoce fapt pentru care  primăria a decis să construiască un oraş subteran cu toate facilităţile necesare, anunţă Adevărul.

O perioadă lungă de inactivitate a Soarelui şi o scădere a intensităţii câmpului magnetic ar putea produce o răcire considerabilă a climei pe Pământ, potrivit Realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.