De ce trebuie tăiate pensiile iar în 2011?; care e culmea birocraţiei?;...

De ce trebuie tăiate pensiile iar în 2011?; care e culmea birocraţiei?; cine-i valoarea lumii?

1
DISTRIBUIȚI
<


p>După două luni de campanie, doar 0,5% dintre proprietari au asigurarea obligatorie a casei, majoritatea celor care au semnat pensionarcontractele fiind din mediul urban, anunţă Gândul.

Ministrul Muncii, Ioan Botiş, a declarat la dezbaterea proiectului legii privind sistemul unitar de pensii publice că, dacă pensiile nu vor fi scăzute în anul 2011, se va ajunge la un deficit de 3,12 miliarde de euro, scrie Adevărul.

Culmea birocraţiei s-a înregistrat la Primăria Calafat unde  s-a înfiinţat un birou special şi s-a angajat un funcţionar pentru că un localnic a solicitat autorizaţie de taximetrie, notează Hotnews.

În prima  jumătate a anului, avansul de 26% al exporturilor economiei locale a făcut ca România să se claseze pe locul doi în Uniunea Europeană, în timp ce la capitolul importuri am ocupat poziţia a patra, cu o creştere de 20%, potrivit datelor Eurostat.

Coca-Cola, IBM şi Microsoft sunt cele mai valoroase branduri din lume, potrivit clasamentului „Best Global Brands” realizat de Interbrand şi citat de Reuters.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.