Deşi sentinţa există, Ciuhandu susţine că nu a fost amendat

Deşi sentinţa există, Ciuhandu susţine că nu a fost amendat

1
DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ciuhandu a susţinut, astăzi, cu nonşalanţă că nu a fost amendat de instanţă, ci instituţia pe care o conduce. Vă gheorghe ciuhandu primarul timisoarei 02 preamintim că PRESSALERT.ro a anunţat, luni, în exclusivitate că printr-o sentinţă irevocabilă a Curţii de Apel Timişoara primarul Ciuhandu şi secretarul Ioan Cojocari au fost condamnaţi să plătească amenzi pentru că nu au respectat o decizie a instanţei referitoare la aprobareau unui PUD pentru SC RIPS SA în zona Antenelor de pe Calea Aradului.


În sentinţă cei doi sunt nominalizaţi ca fiind cei care trebuie să plătească amenzile, calculate de PRESSALERT.ro la 13.900 lei pentru fiecare. „Nu ştiu ce decizie aţi văzut dumneavoastră. E o decizie care nu mă amendează pe mine, amendează instituţia. La nivel de instituţie o să fac o anchetă administrativă prin biroul de control intern şi cei care sunt pasibili şi de pedepsit vor suferi consecinţele legii. O să fac o anchetă administrativă, să îmi vină termenii acestei hotărâri. Eu am aflat de ea, acum presupun că aţi aflat şi dumnevoastră din auzite. Când o să am hotararea o să refac tot firul. Presupun, fără să pot acuze pe nimeni, că lucrurile s-au oprit undeva pe la urbanism”, a declarat  jurnaliştilor, Gheorghe Ciuhandu.

1 COMENTARIU

  1. Uraaa!!! La mai multe amenzi ca si noi le incasam cu placere pentru cele mai stupide lucruri ( de exemplu parcare pe spatiu DESTINAT zonei verzi, nu pe zona verde).
    Poate daca o sa plateasca cei din primarie multe amenzi o sa vada si ei cum vine treba asta si o sa se mai gindeasca la ce ordona subordonatilor sa faca. Roata se intoarce intodeauna trebuie doar sa ai rabdare ca la unii se intoarce mai incet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.