Dilema sindicală:”de ce i-am mai împuşcat pe comunişti?”

Dilema sindicală:”de ce i-am mai împuşcat pe comunişti?”

1
DISTRIBUIȚI

miting alfa 1 pmiting alfa 2 pMişcările de stradă ale sindicatelor au început anemic, astăzi, în Timiş. Sindicaliştii de la Primărie au ieşit primii în faţa instituţiei fix la ora 12. N-au fost decât 20 de oameni cu tot cu liderul de sindicat. Aceştia au încercat să compeseze numărul redus cu zgomotul produs, suflând din greu în trompetele de plastic. Pe la ora 15, în faţa Prefecturii Timiş, numărul protestarilor s-a mai îngroşat la mitingul Cartel Alfa.


S-au adunat peste 200 de opameni, inclusiv câţiva pensionari înarmaţi cu pancarte pe care se putea citi „Stop guvernul Boc!” sau „Jos Băsescu”. Extrem de apatici, sindicaliştii şi pensionarii s-au mai înviorat când au început să strige împotriva Executivului şi a celui considerat „rădăcina răului” – preşedintele Traian Băsescu. „De ce i-am mai împuşcat pe comunişti? Pe vremea lor pensionarea bărbaţilor era la 60- 62 de ani pentru bărbaţi şi la 54 pentru femei, nu 65 ca acum. Niciodată nu s-au tăiat salariile pe vremea lor. Pentru asta am ieşit în stradă în 89?” l-a întrebat Virgil Popescu, liderul Federaţiei Spiru Haret din Timiş pe prefectul de Timiş, Mircea Băcală, la întâlnirea în care au fost înmânate revedicările sindicatelor. Liderul a cerut protecţia prefectului pe motiv că „pentru că sunt un lider vocal şi nu accept situaţia de la liceul Vlad Ţepeş se caută în laboratoarele PD-L orice împotriva mea. Am fost avertizat că au cerut date la Poliţie şi la SRI ca să găsească împotriva mea ceva ca sî-mi închidă gura”.  Sindicaliştii au plecat spre casă, convinşi că nu vor rezolva mai nimic, dar pregătindu-se pentru viitoarele mitinguri.

1 COMENTARIU

  1. hai sa-ti raspund:DE PROSTI CE SUNTEM IAM IMPUSCAT !!!!!!!!!PT BINELE UNEI MAINII DE INCOMPETENTI,PROSTI ,NEPRICEPUTI,DAR MAI PRESUS DE TOATE HOTI PANA-N MADUVA OASELOR !!!!!!!!!!1

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.