EXCLUSIV Cosmin Contra, asociat în afaceri cu inamicii din PD-L ai patronului...

EXCLUSIV Cosmin Contra, asociat în afaceri cu inamicii din PD-L ai patronului Iancu

3
DISTRIBUIȚI

Fiica preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş nu trăieşte doar din afacerile derulate prin firma Ornella Design, după cum a susţinut cosmin contra 1 ptatăl acesteia, pedelistul Constantin Ostaficiuc, încercând să explice închirierea unei parcele de teren societăţii familiei în parcul industrial al instituţiei pe care o conduce.  În 29 aprilie a.c. s-au produs modificări importante în acţionariatul firmei Sports Games SRL din Timişoara, unicul importator şi distribuitor al produselor sportive marca Fisher în România şi Republica Moldova, conform site-ului de prezentare. Până la acel moment, firma era deţinută cu câte 50% de deputatul PD-L Alin Popoviciu şi de Werner Hans Untch, cetăţean român cu domiciliul în Germania. Firma a avut o cifră de afaceri de 1.927.066 lei şi un profit de 120.802lei, în 2009. Cei doi asociaţi au decis să cesioneze 34% din părţile sociale care au fost împărţite astfel- 21% au ajuns la Cosmin Contra, jucător şi mai nou antrenorul principal al FC Timişoara, 5% la Andreescu Diana Ornella, fiica lui Ostaficiuc, 4% la SC Perla Mării SRL, unde acţionar unic şi administrator este Cornel Sâmărtinean, numit de Ostaficiuc directorul Aeroportului Internaţional „Traian Vuia” Timişoara şi 4% la SC Creapolis SRL, unde acţionari sunt Ioan şi Adriana Rodina.

Cosmin Contra a devenit asociat direct şi indirect cu doi dintre inamicii declaraţi ai lui Marian Iancu, patronul FC Timişoara – deputatul PD-L Alin Popoviciu şi preşedintele CJ Timiş, Constantin Ostaficiuc.


După ce consiliul judeţean a tăiat finanţarea pentru echipa alb violetă cu 80%, Iancu a ameninţat cu desfinţarea echipei. De pe stadionul „Dan Păltinişanu” au fost îndepărtate panourile cu sigla CJT.  Conflictul patronului de la FC Timişoara cu deputatul Popoviciu este mult mai recent. La începutul lunii, după ce parlamentarul a declarat că a vorbit cu Mihai Stoica despre o posibilă venire la FC Timişoara, Iancu a reacţionat, negând acest lucru şi spunând că Meme a fost , probabil, negociat pentru echipa PD-L. Antrenorul jucător al echipei timişorene, Cosmin Contra, a refuzat să discute pe tema asocierii din firma Sports Games. „Nu pot să vorbesc despre lucrurile astea acum”, a spus „Guriţă” când a fost întrebat cum a ajuns să aibă părţi din această societate.

De asemenea, fiica preşedintelui Consiliului Judeţean Timiş este asociată cu deputatul PD-L Alin Popoviciu, care s-a autodeclarat produsul politic al lui  Ostaficiuc, şi în firma San Marzano SRL, care are un lanţ de pizzerii. Fiecare dintre cei doi are câte 25% dintre acţiuni, părţi egale deţinând asociatul din Sports Games, Werner Hans Untch, şi Horaţiu Moruţ. Anul trecut firma a avut o cifră de afaceri de 2.047.321 lei şi profit zero.

3 COMENTARII

  1. Domle, imi zicea mie un old man de pe balta verde: Mai, aburici exista domni nascuti si domni facuti.
    Asa si in cazul asta: Este brenduri nascute, din munca, talent si alte cele si brenduri facute cu forcepsul de unii publicitari.
    Cosmin Contra este un brand nascut din munca, talent si are ingredientele necesare succesului. Don Costello este un brend facut din barfe, smenuri si susanele si autoproclamat si asumat ca atare.
    Din asocierea asta de castigat nu stiu cine castiga, dar de pierdut sigur va pierde Gurita. Asocierea lui cu doi dintre snapanii politichiei locale in timp ii va aduce mari deservicii. Este pacat pentru un sportiv banatean de talia lui.
    Dar in viata toti suntem datori cu cel putin o tzeapa.
    Si mai Cosmine, chiar cu Alin Langos Popoviciu sa te asociezi? Si cu Don Chilote Sanmartinean? Naspa treaba.

  2. NORMAL DOMNILOR DOAR SAN MARZANO A LUAT SI UN NOU SPATIU LA AEROPORT….LUAT CU FORTA BINEINTELES….DOAR CIRCULAND PE RUTA TIMISOARA-BUCURESTI A AVUT TIMP SA VADA CE BINE MERGEA AFACEREA PE AEROPORT…MAI AVETI DE GAND SA MAI FURATI MULT JAPCARILOR LA DRUMUL MARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.