EXCLUSIV Percheziţii la membrii unei grupării de contrabandişti din Oraviţa UPDATE 1...

EXCLUSIV Percheziţii la membrii unei grupării de contrabandişti din Oraviţa UPDATE 1 13 suspecţi, reţinuţi

1
DISTRIBUIȚI

tigari duty freePoliţiştii de la „Crimă Organizată” din Caraş Severin şi Timiş au descins, în această dimineaţă, în mai multe locuinţe din Oraviţa. Percheziţiile sunt desfăşurate în cadrul unei anchete legate de activitatea unui grup infracţional organizat specializat în contrabandă cu ţigări. Din informaţiile existente până acum, acţiunea vizează gruparea condusă de Florin Halas, un cunoscut personaj din Oraviţa, considerat a fi unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa neagră a afacerilor cu tutun. Reţeaua acestuia ar fi unul dintre principalii distribuitori de ţigări de contrabandă aduse din Serbia.


Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţişii de la „Crimă Organizată” au reţinut 14 persoane în urma celor 13 descinderi efecuate, suspecţii fiind transportaţi pentru audieri la Reşiţa. De asemenea, au fost confiscate şi 40.000 de ţigarete proveninte din Serbia. Pe parcursul anchetei în acest caz poliţiştii au mai efectuat trei capturi de ţigări netimbrate, respectiv 135.410 de ţigarete.

Grupul infracţional acţiona atât prin introducerea în ţară a unor însemnate cantităţi de ţigări provenite din magazinul duty-free din incinta punctului de trecere a frontierei Naidăş, judeţul Caraş-Severin , cât şi prin introducerea în ţară peste frontiera de uscat cu Serbia a unor ţigări provenite din această ţară. După încetarea activităţii magazinului duty free gruparea s-a reprofilat, pe lângă contrabanda peste frontieră, introducând în mod repetat cantităţi mari de ţigări provenite din Serbia, prin punctul de frontieră Naidăş”, se arată în comunicatul Poliţiei. Suspecţii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de  constituire în grup infracţional organizat, sprijinire a unui grup infracţional organizat şi contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.