EXCLUSIV Prim procurorul Parchetului Sânnicolaul Mare, ridicat de DNA

EXCLUSIV Prim procurorul Parchetului Sânnicolaul Mare, ridicat de DNA

2
DISTRIBUIȚI

catuseSediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolaul Mare este percheziţionat, în aceste momente de procurori şi poliţişti de la DNA, au confirmat , în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, mai multe surse judiciare.


 Ancheta îl vizează pe prim procurul Ciprian Zamfirescu, suspectat, conform aceloraşi surse, de trafic de influenţă. Investigatorii ridică o serie de documente din sediul Parchetului, care vor constitui, cel mai probabil,  probe pentru acuzarea procurorului. Zamfirescu a fost ridicat de DNA şi urmează să fie adus la Timişoara pentru audieri. Soţia lui Zamfirescu, care este tot procuror, a lucrat până de curând în cadrul serviciului Timişoara al DNA. Vom reveni cu noi amănunte.

UPDATE 1 Prim procurorul Zamfirescu a fost scos din sediul instituţiei pe care a condus-o încătuşat ţi urcat într-o maşină care l-a transportat la Bucureşti, unde va fi audiat.

2 COMENTARII

  1. doamne, ce se intampla cu DNA TIMISOARA, NU SE DAU NUME, NU E NIMENI ARESTAT, nu tu informatii de la perchezitii, NU E STIRE DE INTERES PTR COMUNICATE DNA, DISCRETIE TOTALA IN ACEST CAZ FATA DE ALTE FAS-URI LANSATE CU FUMIGENE SI TITLURI POMPOASE…de urmarit cazul si atentia dna…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.