Fumigenele prefectului Băcală

Fumigenele prefectului Băcală

1
DISTRIBUIȚI

Când se plictiseşte pe holurile prefecturii, şeful instituţiei, pe numele din buletin Băcală Mircea, mai aruncă câte o fumigenă. Ultima mircea bacala  p 4lansată – Calorul, cunoscut pentru problemele sale financiare, are hoteluri şi terenuri de sport. Acţiunea ar fi fost de aplaudat, dacă nu ar  fi avut un evident caracter manipulator. Ca o fată mare, Băcală a aruncat pe piaţa nişte fotografii şi s-a întrebat cât costă întreţinere clădirilor. Plus ciorba reîncălzită a vilei de pe muntele Semenic. Bine-nţeles că n-a lipsit plânsul pe umărul timişorenilor pentru preţul gigacaloriei. Uitând prefectul  să-şi ceară scuze aceloraşi contribuabili pentru faptul că acum vor plăti facturi şi mult mai umflate pentru că a atacat anul trecut, la ordin politic, scumpirea gigacaloriei.


Vorbind despre „descoperirile” de la Calor, prefectul s-a făcut că nu ştie un lucru esenţial – aceste construcţii nu au apărut acum, ci în vemurile când această regie era în subordinea directă a fostului viceprimar, colegul său de partid, senatorul Dorel Borza. Cu  o simplă căutare pe Google ar fi aflat că echipa de fotbal, care funcţiona cu binecuvântarea fostului vice, a fost desfinţată. Întrebarea e dacă trebuia distrus cu buldozerul şi terenul de fotbal în care s-au băgat bani publici. Nu vreau să spun că toate lucrurile ar fi perfecte la Calor şi că nu mai sunt multe de făcut acolo.

Grijuliu nevoie mare cu banii timişorenilor, prefectul de Timiş nu are nici o problemă cu faptul că la un hol distanţă de biroul său s-a legalizat afacerea penală de 13,9 milioane euro a Consiliului Judeţean Timiş.  Doar totul a fost patronat de cel care i-a dat această nesperată funcţie. Care, printre altele, presupune şi vegherea asupra legalităţii la ce se întâmplă în judeţ. Fără a-şi putea depăşi statutul de păpuşă docilă în mâinile sforarilor portocalii,  Băcală se apropie din ce în ce mai mult de manipulanţii săi la un singur capitol. La tupeu.

1 COMENTARIU

  1. Pe vremea Impuscatului erau doua napolitane: Danut si Gigel.
    Danut erau napolitanele care se vindeau pe sub mana si la coada iar Gigel erau napolitanele alea naspa, ce se gaseau pe toate gardurile.
    Asa si cu Gigelu’ asta. Seamana mult cu prefectul Horia Ciocarlie. Si ala era ca apa sfintita. Ca si actualii mormoloci ai lui Don Kostelivo. Nici nu este de mirare. Aceasta inaripata a fost coleg cu Dorin Hehn la Casa Tineretului, fiind director general la S.C. TRADE EURO PROFITT S.R.L. (firma care incercase sa acapareze Casa Tineretului). Si el a fost vanturat din functia unde incasa de 4 ori salariul mediu pe economie de catre aceeasi tripleta: Gorscovoz, Vladesan, Meici; in anul de gratie 1993. Era si normal deoarece locul de prefect era ocupat de Pastiu, prefectul pus de revolutionaru’ Marcu (ala cu mesele).
    Gigele, nu te mai incorda atata ia mai bine mars dupa un pachet de Carpati de la birtu’ din colt, ca-mi arde buza dupa o canceroasa. Si ia si o sticla de scandilic ca stii cat ii place lui Don Kostelivo sa suga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.