Prefectul Băcală îi scuză pe primarii excursionişti întorşi de la Barcelona

Prefectul Băcală îi scuză pe primarii excursionişti întorşi de la Barcelona

2
DISTRIBUIȚI

Prefectul de Timiş, Mircea Băcală, le-a luat, astăzi, apărarea celor 18 primari care au plecat la Barcelona ca să înveţe despre accesarea fondurilor europene. PRESSALERT.ro a dezvăluit, în exclusivitate, faptul că edilii din 18 comune timişene au plecat să se şcolească în Spania, pe bani publici. La întoarcerea în ţară s-a dovedit că unii dintre ei au fost însoţiţi de neveste şi copii, delegaţia depăşind 30 de persoane. Cu excepţia edilului din Morvaiţa, primarii au refuzat să dea explicaţii despre cursul de la Barcelona. Prefectul Băcală le-a găsit scuze primarilor, declarând astăzi că „în managementul adiministraţiei locale cei care predau încearcă să mircea bacala superoferta 1 patragă atenţia cursanţilor.


Probabil că aceşti primari au fost mai atenţi fiind în locuri mai interesante şi mai frumoase. Aţi văzut ce vreme a fost pe litoral în perioada asta”. Cât priveşte oportunitatea excursiei pe bani publici în condiţiile în care mulţi dintre primari se plâng că nu au bani nici măcar de reparaţii, prefectul a susţinut că „multe lucruri nu mi se par normale. Dacă  vor reuşi atragerea de noi fonduri europene, salut acţiunea lor”. Până să verifice corpul de control al prefecturii plimbarea în Spania, Băcală i-a asigurat pe jurnalişti că a vorbit cu trei dintre ei şi a aflat că”deplasarea s-a făcut cu bani din bugetul local, dar asta nu a inclus şi deplasarea copiilor, nevestelor sau amantelor”.

2 COMENTARII

  1. Io chiar sunt curios cati dintre primarii din delegatie au absovit examenul de bacalaureat.
    Pe aceasta cale vreau sa-l felicit pe dl. Todasca Ilie Primarul comunei Sacalaz care dupa implinirea varstei de 56 de ani a reusit sa absolve examenul de bacalaureat. In ritmul asta la iersirea la pensie are toate sansele sa-si dea examenul de licenta.
    In alta ordine de idei, pai, coane Bacala tu primari de astia sustii. De fapt, PD minus L sustine tot felul de ipochimeni pe diverse fonctii, important ca banu’ sa vina la partid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.