Primarii plecaţi să se şcolească în Spania s-au întors acasă cu nevestele...

Primarii plecaţi să se şcolească în Spania s-au întors acasă cu nevestele şi copiii. Vezi cum pică-n nas un edil VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

Cei 18 primari din comunele timişene, care au plecat tocmai în Spania pentru a învăţa cum să acceseze fondurile europene şi să barcelona primari 3barcelona primari 2barcelona primari 4barcelona primari 5barcelona primari 6barcelona primari 7barcelona primari 1barcelona primari 9barcelona primari 10barcelona primari 11barcelona primari 12barcelona primari 14barcelona primari 15barcelona primari 16barcelona primari 17barcelona primari 18barcelona primari 19proiecte, s-au întors în această dimineaţă cu o cursă Wizz Air.


PRESSALERT.ro a dezvăluit, în exclusivitate, excursia pe bani publici a edililor, care au încercat sub toate formele să ascundă deplasarea. Motivul a fost uşor de înţeles în momentul în care avionul a aterizat, cu mai bine patru ore întârziere, pe aeroportul Traian Vuia Timişoara – toată delegaţia a fost transferată în salonul oficial. Primarii plecaţi la curs erau însoţiţi de mai multe doamne, soţiile unora dintre ei, dar şi de mai multe tinere şi chiar un copil. „Sunt primari. Din această au intrat pe la oficială”, au explicat cei de la aeroport. Când au observat jurnaliştii, membrii delegaţiei, care număra vreo 30 de persoane, au făcut tot ce au putut pentru a-şi ascunde feţele. Mulţi şi-au tras şepcile pe ochi, şi-au acoperit faţa cu plasele sau au mers cu capul în jos. „Lasă, mă, prostiile”, „altă treabă nu aveţi?”, comentau printre dinţi primarii nervoşi, când erau întrebaţi ce au învăţat în Spania şi cine a plătit deplasarea. Concentrat să nu fie fotografiat, unul dintre proaspeţii întorşi de la Barcelona s-a împiedicat şi a căzut în nas. Nici unul dintre colegii săi nu a sărit să-l ajute să se ridice, fiind ocupaţi să se ferească de jurnalişti. Printre edili s-a aflat şi primarul comunei Biled, democrat liberalul Leontin Duţă, proaspăt trimis în judecată de DNA pentru tentativă de fraudare a fondurilor europene. Delegaţia de primari a fost însoţită şi de şeful Serviciului buget venituri de la Consiliul Judeţean Timiş, Mircea Mihuţ. „Normal că a fost cu noi. A fost lectorul nostru. O astfel de deplasare este normală şi foarte bună. Trebuie să ieşim să vedem cum au ieşit alţii din criză. Cursurile s-au ţinut la primăria din Barcelona. Plata deplasării s-a făcut din bugetul fiecărei comune. La mine, costurile sunt 2800 lei. Într-adevăr unii au fost şi cu nevestele”, a explicat primarul din Moraviţa, Ion Fiştea, singurul care a stat de vorbă cu jurnaliştii. Fiştea a susţinut că „nu înţeleg de ce nu au vorbit. Vreau să vă spun că în Spania, în buget există bani special dedicaţi pentru a comunica măsurile pe care le ia administraţia”. A devenit brusc amnezic când a fost întrebat de copiii din delegaţie „eu n-am văzut niciunul în salonul oficial. Am fost să vorbesc cu cineva”.

3 COMENTARII

  1. mama ce o beleatzi voi pe vremea lu’ ceausescu daca mereatzi in ascursie pe banii primariilor.facea ala cu voi inca 5 canale ! bata-va dumnezeu de pleava democrata portocalie ce suntetzi si sa va mance pushcaria talharilor .

  2. Uite cum isi bat joc de cetateni, uite-l si pe Dorinel al nostru din Biled, frumos,habar nu are sa vorbeasca si el merge la cursuri in BARCELONA, auzi sa acceseze fonduri, acum in ultimul an, m-as mira sa o faca, bravo lor, banii publici sunt buni si pentru deplasari in strainatate, nesimtitii

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.