Primarul PD-L din Deta îl plânge pe contrabandistul Vertopan că trăieşte din...

Primarul PD-L din Deta îl plânge pe contrabandistul Vertopan că trăieşte din indemnizaţia de consilier local

2
DISTRIBUIȚI

Consilierul local din Deta, pedelistul Zoran Vertopan, acuzat că a condus o reţea specializată cu contrabanda cu ţigări sârbeşti peste zoran vertopan consilier deta contrabanda 2 pfâşia verde,  a încercat, astăzi să obţină punerea în libertate la Curtea de Apel Timişoara. Printre argumentele avocaţilor a fost şi o caracterizare făcută lui Vertopan de prietenul şi colegul său de partid, primarul oraşului Deta, Petru Roman.


În documentul semnat de edilul pedelist, se arată despre Vertopan că „se poate spune că este o persoană cu gândire matură, cu dorinţa constantă de autodepăşire, creativ, cu o abilitate deosebită de a găsi soluţii la problemele dificile ce se ivesc în cadrul comunităţii din care face parte” şi că a absolvit, anul acesta, Facultatea de sociologie şi psihologie a Universităţii de Vest. În plus, în caracterizare, primarul face referire la  situaţia financiară a acestuia – „singurul venit financiar este indemnizaţia de consilier, care este insuficientă (aproximativ 490 lei lunar)pentru că mai are de plătit pensie de întreţinere pentru un copil, care este la fosta soluţie de care a divorţat. Locuieşte şi se gospodăreşte cu părinţii în casa acestora”.

De asemenea, apărătorii lui Vertopan, căruia Tribunalului Timiş i-a prelungit mandatul de arestare preventivă pe 15 zile, au invocat problemele de sănătate ale acestuia. Deşi a refuzat să dea declaraţie în faţa instanţei, consilierul democrat liberal a lăcrimat când au vorbit apărătorii. În ultimul cuvânt, a cerut să fie pus în libertate pe motiv că se va prezenta  oricând i se va solicita în instanţă. În urma deliberării, Curtea de Apel Timişoara i-a respins recursul, Vertopan rămânând în arest.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.