Primarul Timişoarei anunţă că se fac presiuni asupra sa „pe alte căi”

Primarul Timişoarei anunţă că se fac presiuni asupra sa „pe alte căi”

2
DISTRIBUIȚI

Primarul Gheorghe Ciuhandu a făcut mai multe precizări legate de afacerile fiului său, astăzi, în timpul dezbaterii în Consiliul Local gheorghe ciuhandu camasa pTimişoara a proiectului de aprobare a extinderii Continental Automotive (fostul Siemens) din Calea Buziaşului. Reacţia edilului a venit după ce mai mulţi reprezentanţi ai cetăţenilor au cerut reluarea dezbaterii publice pe motiv că a fost amânată şi au pus în discuţie o posibilă incompatibilitate deoarece proiectul a fost întocmit de MG Building Design SRL, unde asociat este şi fiul primarului, George Ciuhandu. „Ştiu întreg dedesubtul.


Este atac împotriva mea sub formă de societate civilă, de alte vorbe mari. S-a făcut o confuzie voită cu fabrica de cauciucuri şi poluarea. Nu am nevoie să mă apere nimeni – este o făţărnicie şi o ipocrizie să ceri amânarea dezbaterea publică pe acest motiv. Toată această mârşăvie este în scop politic. Sunt supus unei campanii mediatice şi se fac presiuni şi pe alte căi. Nu o să spun mai multe acum”, a susţinut primarul. Cel care a cerut amânarea dezbaterii pentru ca primarul să-şi poată spune punctul de vedere a fost consilierul PD-L Simion Moşiu. Gheorghe Ciuhandu s-a declarat mândru că fiul său pentru că lucrează cu o firmă ca şi concernul Continental „sunt onorat ca tată că face astfel de contracte. Fiul meu n-a făcut nici o mizerie, nici o potlogărie, nu are nici un contract cu primăria. Are cu o firmă privată, care l-a angajat. Poate să-şi desfăşoare activitatea oriunde, mai puţin în Timişoara, că eu sunt primar. Pentru că există această prejudecată, această ură personală. Eu aşa o percep şi aşa este”. După discuţii, proiectul a fost aprobat în unanimitate de consilierii locali, care au primit documentul prin care investiţia primea undă verde şi de la Agenţia Regională de Mediu Timişoara.

2 COMENTARII

  1. Am fot in sala de consiliu. Ce s-a intamplat acolo este un linsaj al consilierilor impoytiva cetatenilor pe care ar fi trebuit sa ii reprezinte> Aroganta si scarba cu care Moldovan i-a tratat pe cetateni este de neacceptat. Nu imi vine sa cred ca cineva in timisoara are TUPEUL sa spuna ca le acorda cetatenilor fix un minut in timp ce asupra altor aspecte se batea apa in piua. Este absolut uluitoare sfidarea consiliului fata de cetatenii sai. Nimeni nu a sarit sa ia apararea cetatenilor atacati de mafie

  2. @alex
    Nu vreau sa iau apararea Ciuhendului, dar in cazul asta chiar are dreptate. Am urmarit cu mare atentie disputa in aceasta problema. In primul rand, investitia nu este poluatoare, fiind vorba de cladiri de birouri si laboratoare de incercare. Afla de la mine ca exista in zona aia laboratoare chimice ce produc o poluare mult mai mare decat cea admisa de lege si nimeni nu zice nimic. Este vorba de Detergenti, Azur, Spumotim si alte entitati. Chiar in langa complexul studentesc in spate la Clubul The Note au fost hale ale Azurului unde se lucra cu cianuri.
    Pentru o cladire de birouri si doua standuri de incercat aparatura auto chiar ca se face multa tevatura.
    Ceea ce nu este in regula este faptul ca firma fiului primarului se intampla sa prinda cele mai grase contracte. Asta este o coincidenta greu de explicat. Iar la un moment data buba se va sparge, ca asa-i in tenis.
    Dar a puna talpa unei investitii ca printre proiectanti a fost si firma Ciuhendului mi se pare o aberatie.
    Mie mi se pare reprobabil altceva: Sa faci proiecte si sa intermediezi obtinerea avizelor la modul cum a facut-o madam Lambrino. Mi se pare execrabil sa-ti tarasti propria fica intr-un scandal mediatic cum a facut’o Brendu’. Pana una alta, Ciuhendu’ nu a pompat bani publici in firma fiului cum a facut’o Brendu’. Sau poate a facut alte manarii, dar mai destepte si io inca n-am aflat. Asata ca sa vezi ca nu toti barbosii este prosti.
    Apropo, io am un fix cu barba. Nu-mi plac oamenii barbosi, parca ar avea ceva de ascuns si intodeauna i-am considerat cetateni de mana a doua, un pic cam neandertalieni. Asta este fixu’ subsemnatului si nu am ce-i face.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.