Tataee de la BUG Mafia, condamnat definitiv la şase luni de închisoare...

Tataee de la BUG Mafia, condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare

1
DISTRIBUIȚI

Vlad Irimia, cunoscut mai degrabă ca şi Tataee de la BUG Mafia, a fost, astăzi, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Timişoara în tatae bug mafia 1 pcalitate de inculpat într-un dosar în care este acuzat de vătămare corporală din culpă. Aflat la volanul unui Volkswagen Sharan, în 9 august 2008,  în jurul orei 21, în comuna arădeană Tudor Vladimirescu, a intrat în depăşirea unui TIR cu 70 de kilometri la oră, deşi era linie continuă şi era o restricţie de viteză de maxim 30 km-h. Vlad Irimia nu a mai putut evita un bărbat, Ioan Bartok, care se afla pe un moped şi a virat la stânga fără să se asigure. În urma accidentului, Ioan bartok a fost grav accidentat, având nevoie de 90 de zile de îngrijiri medicale.


În primă instanţă, Tataee a fost achitat de Judecătoria Arad, dar în apel Tribunalul Arad l-a găsit vinovat şi l-a condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare şi plata unor despăgubiri morale de 15.000 lei. Împotriva acestei sentinţe, ambele părţi au făcut recurs. Avocatul victimei a susţinut că valoarea despăgubirilor este prea mică  şi a cerut 40.000 lei pentru suferinţele clientului său. În replică, apărătorul cântăreţului a accentuat vina comună în producerea accidentului, inclusiv faptul că bărbatul de pe moped nu avea vestă reflectorizantă. „Regret cele întâmplate şi recunosc că am greşit” a declarat Irimia în faţa judecătorilor. De altfel, şi victima a spus că Tataee s-a implicat cât a putut să-l ajute pentru rezolvarea problemelor de sănătate, cei doi despărţindu-se pe holurile Curţii de Apel după ce şi-au dat mână. Rămâi pe PRESSALERT.ro să afli decizia Curţii de Apel

UPDATE 1 În urma deliberării, Curtea de Apel Timişoara a respins ambele apeluri declarate, Vlad Irimia fiind condamnat definitiv la şase luni de închisoare cu suspendare şi la plata unor despăgubiri de 15.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.