Telefonul mobil, viitorul portofel al tinerilor

Telefonul mobil, viitorul portofel al tinerilor

0
DISTRIBUIȚI

Un studiu de piaţă, având ca public ţintă populaţia tânără,  a dovedit interesul tinerilor faţă de un “serviciu de portofel mobil” . mobile-moneyCercetarea a fost realizată de Alcatel-Lucent pe o perioadă de două săptămâni în vara acestui an în rândul membrilor Youth Lab şi a indicat faptul că 81% dintre aceştia sunt foarte interesaţi de un astfel de serviciu, iar 89% ar fi dispuşi să plătească o taxă lunară pentru un astfel de serviciu.

În cadrul acestui studiu, serviciu de portofel mobil a fost descris astfel  “nu mai e nevoie să porţi tot timpul asupra ta toate mijloacele de plată sau cardurile pe care le ai de obicei în portofel, toate plăţile putând fi efectuate prin intermediul telefonului mobil.


Vei putea să faci plăţi sau orice fel de achiziţii în siguranţă folosindu-te doar de telefonul mobil.  Telefonul mobil poate fi conectat cu cardul de credit, cu contul bancar şi/sau cu factura telefonică. Cardurile de loialitate, cupoanele de reduceri, ofertele speciale, cardurile cadou, toate pot fi depozitate în telefonul tău mobil. Telefonul mobil poate chiar să înlocuiască un card de acces sau un card de membru. Poţi să îţi verifici chiar şi situaţia contului bancar, a cecurilor, a cardului de credit, a punctelor bonus sau de loialitate, toate doar cu ajutorul telefonului tău mobil”.

Cele mai interesante trei aplicaţii cu un interes de peste 85% au fost verificarea în timp real a soldului şi tranzacţiilor efectuate cu portofelul mobil, plata pentru transportul în comun cu telefonul mobil şi primirea biletelor electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.