Valeriu Trică, numit şeful CFR după ce i-a dat „tainul” deputatului Popoviciu

Valeriu Trică, numit şeful CFR după ce i-a dat „tainul” deputatului Popoviciu

2
DISTRIBUIȚI

Valeriu Trică, fostul şef al regionalei CFR Timişoara, a fost numit de ministrul Radu Berceanu, conform agenda.ro, director general alin popoviciu ardei pal CFR SA. Numele lui Trică a apărut legat de scandalul închirierii clublui CFR din centrul Timişoarei. Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că regionala CFR Timişoara a închiriat firmei Prozax SRL, unde acţionar este deputatul PD-L Alin Popoviciu şi soţia sa, cei 0 mie de metri pătraţi ai clubului aflat la câteva zeci de metri de centrul municipiului pentru doar 4.000 lei pe lună. Contractul a fost încheiat pe o perioadă de 15 ani.  Asta, în condiţiile în care preţul de piaţă, la momentul încheierii afacerii,  pentru un spaţiu din zona ultracentrală a Timişoarei era undeva între 20 şi 25 de euro pe metru pătrat.


Dacă acest preţ s-ar menţine pe toată perioada, fără să crească, un simplu calcul arată că, în urma acestui contract de închiriere, Căile Ferate Române vor pierde peste 3,4 milioane de euro. Valeriu Trică a susţinut că totul s-a făcut legal  deoarece „preţul de închiriere se stabileşte în funcţie de destinaţia spaţiului. Aici se vor desfăşura activităţi culturale şi pentru copiii. Nu putem vorbi de preţurile la care se închiriază spaţiile comerciale. Eu nu ştiu a cui e firma. Nu e treaba mea că e a deputatului Popoviciu”. Trică este un apropiat al deputatului Popoviciu, fiind unul dintre cei mai înfocaţi activişti în perioada campanieie electorale în colegiul acestuia din zona Sânnicolaul Mare. În ultima perioadă, Valeriu Trică a fost de nedespărţit de liderul PD-L Timiş, Constantin Ostaficiuc, care l-a „produs” politic pe deputatulPopoviciu, după cum chiar acesta s-a lăudat.

2 COMENTARII

  1. ciocu’ mic mai ziaristilor ! noi suntem la putere , noi conducem Romania !
    si asa ce scrieti voi…apa de ploaie .
    domnu Parlamentar Popoviciu ramane domnu Parlamentar , iar domnu Trica ramane sef la CFR !
    clar ?

  2. ce mufe de tampitzi au ashtia totzi in poza cu izmenele lu popoviciu !
    bineinteles totzi sunt portocalii ! mutre de oligofreni notorii , in frunte cu chelbosu ala de popoviciu.bata-va dumnezeu sa va bata de nenorocitzi ca v-atzi infipt ca ultimii milogi la masa cu bucate a poporului roman pe care si asha atzi jefuit-o incepand cu flota maritima .sa va arda focul gheenei !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.