18 iranieni, prinşi la graniţa cu Ungaria

18 iranieni, prinşi la graniţa cu Ungaria

1
DISTRIBUIȚI

POLITIA DE FRONTIERAPoliţiştii de frontieră timişeni au capturat cel mai mare grup de transfugi din acest an, 18 iranieni fiind prinţi în apropierea graniţei cu Ungaria.


Un echipaj a oprit pentru un control în zona localităţii Beba Veche un microbuz în care erau, la prima vedere, doi pasageri. În momentul în care au verificat în interiorul maşinii au descoperit şapte copii, şapte bărbaţi şi patru femei. Conform planului, cele două călăuze din românia trebuiau să se se asigure că iranienii ajung în Ungaria, de unde transfugii urmau să îşi continuă drumul spre vestul Europei. Poliţiştii de frontieră i-au reţinut pe suspecţi şi au început o anchetă. Iranienii urmează să fie anchetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar călăuzele de trafic de migranţi.

1 COMENTARIU

  1. Nu cred ca e drept ce am facut, acesti oameni fug de asuprirea musulmana a lui Mahmoud Ahmadinejad. Tin minte cu anii in urma in anul 1975 prietenul meu, economist, terminase Studii Economice la Universitatea Timisoara, lucra la finante, avea casa, masina banii la CEC, a trecut granita cu Serbia illegal, a fost prins de granicerii sloveniei la granita ci Italia, a fost extradat soldatilor lui Ceausescu, a fost batut nopti in sir, a stat doi ani la inchisoare la Gherla, a pirdut tot ce avea, inclusive familia, numai din cauza ca a indraznit sa fuga din gherele comunistilor.
    Cred ca acesi oameni au motive serioase, Iran este o tara economic bine pusa la punct, ei nu au fugit din motive financiare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.