Cum şi-a bătut joc „Antifa” de marşul Noii Drepte GALERIE FOTO

Cum şi-a bătut joc „Antifa” de marşul Noii Drepte GALERIE FOTO

11
DISTRIBUIȚI

nouadreapta 8 pnouadreapta 20 pnouadreapta 10 pnouadreapta 11 pnouadreapta 6 pnouadreapta 3 pnouadreapta 4 pnouadreapta 12 pnouadreapta 9 pMarşul Noii Drepte de astăzi, de la Timişoara, a fost sabotat cu grafitti de către cei de la „antifa”.


Aceştia au umplut cu mesaje pereţii şi asfaltul din zona Pieţei Traian, locul de întâlnire pentru marşul împotriva infracţionalităţii şi a mafiei imobiliare ţigăneşti. „Naţionalist în 2010?”, „Nu vrem să fim un neam de legionari”, „Fără fascişti împuţiţi”,  „Zonă fără fascişti”, „Naţionaliştii sunt dovada vie a reîncarnării, nu ai cum să fii atât de prost într-o singură viaţă”, „Marş de aici naţionalişti împuţiţi” – au scris anarhiştii pe unde au apucat. Mesajul care a stârnit cele mai aprinse discuţii printre zecile de membrii ai mişcării strânşi în piaţa a fost unul pictat pe un zid „decât naţionalist de altă etnie, mai bine român de etnie română”. De altfel, printre cei care au strigat „România a românilor” şi „Ţiganii nu sunt români” au fost şi câţiva care aveau fulare cu drapelul Germaniei sau steme sârbeşti. „Ăştiade la anarhişti scriu pe ziduri şi atât. Dacă sunt tari să iasă la lumină. Nu ştiu cine sunt că nu apar niciunde. Ne înjură pe ziduri, pe net, dar n-au curaj să ne întâlnim faţă-n faţă”, comenta frustrat un „dreptaş”. Celor câteva zeci de membrii şi simpatizanţi ai Noii Drepte din Timişoara şi Arad li s-au alăturat şi „negrii” autonomişti. Aceştia au venit înarmaţi cu un banner pe care scria „stop clanurilor ţigăneşti. Ne vrem oraşul înapoi”, purtat de trei tineri cu feţele ascunse-n spatele baticurilor. Singurii „civili” care au venit în piaţă alături de tineri au fost o bătrână care a povestiti că stă în Piaţa Unirii şi „fiica mea nu vrea să se mute de acolo ca să facă loc unor domni” şi doi domni „veterani” ai proceselor cu clanurile. Câţiva ţigani care locuiesc în zonă i-au privit distraţi pe protestari, încercând să înţeleagă „ce vor şi ăştia sâmbătă, în loc să stea acasă”. Cei aproximativ 80 de protestatari au plecat în marş scandând „Noua Dreapta nu tolerează infractorii” şi ” Afară gunoaiele din ţară”, sub atenta supraveghere a jandarmilor şi poliţiştilor.

11 COMENTARII

  1. Singura bataie de joc e incercarea ta nereusita de a scrie un articol „la misto”. Cel mai important lucru de la acest eveniment, demn de mentionat si in titlu, e ca a venit un bulangiu drogat cu o seara inainte si a scris niste grafuri idioate in piata?
    Penibil

  2. Da, nu a apărut nici un interviu. Problemele legate de infracţionalitate sunt într-un ritm de creştere, iar ceea ce a făcut Noua dreaptă a fost să tragă un semnal de alarmă asupra acestui fapt. În blocul meu acum 2 ani un apartament de la etajul 4 ( culmea) a fost spart în miezul zilei, nici un vecin nu a dat declaraţie şi mulţi sunt pensionari şi pe la orele prânzului sunt acasă. De asemenea mai cunosc cazuri de timişoreni ce au fost jefuiţi sau bătuţi şi le-a fost frică să depună plângeri. E vremea să ne trezim, să scoatem pâmăntul ce ne-a fost azvârlit în gură ca să tăcem, şi să începem să mişcăm împotriva infracţionalităţii.

  3. Nu avem curaj sa ne intalnim fata-n fata?
    Daca exista asemenea specimene de retardati in Constanta ii rog sa ma contacteze personal:m.dragomir@rocketmail.com(va astept zdrentelor)

  4. Sa vedem… Cele mai interesante lucruri sunt burta unui tigan, o gasca de puradei sau intrarea intr-o buda publica mazgalita?
    Noua Dreapta este o chestie pe alocuri puerila, doar ca tragicul imens se iveste in momentul in care sesizam ca au ramas doar cativa pustani teribilisti si mascati sa marsaluiasca patetic pentru o problema esentialmene reala. Noua Dreapta ar putea fi condamnata daca ar exista altceva mai viabil, credibil, palpabil. Ei fiind o entitate abia sesizabila este cu atat mai penibila exaltarea unor potentiali dusmani ai lor, in speta „antifa”. Ceea ce in alte tari reprezinta o stanga extremista militanta in Romania se reduce la un moft ridicol, jenant si oligofrenoid.

  5. …cu toate astea nu trebuie sa simpatizezi cu Noua Dreapta ca sa iti treaca prin cap ganduri din cele mai neortodoxe fata de toti cei care ne agreseaza zilnic (printre acestia sunt si cei care inscriptioneaza ziduri si monumente si, nu in ultimul rand, cei cu originea pakistaneza, ca sa nu folosesc cei doi termeni uzuali)! Noua Dreapta nu este un model de urmat si nici nu ofera solutii corecte (politic!) la problemele de zi cu zi dar nici nu trebuie sa ne prefacem ca aceste necazuri nu exista! S-a ajuns in situatia in care daca ripostezi in orice fel atunci cand, de exemplu, un evreu sau un rom iti molesteaza/maltrateaza copilul, sa fii catalogat drept legionar/rasist/nazist de catre toti din jurul tau si de catre intreaga media! Intrebare (retorica, din nefericire): Exista mafia imobiliara tiganeasca? Daca exista trebuie sa ne obisnuim cu ideea si sa-i luam in ras pe cei care incearca sa faca ceva in acest sens?

  6. antifa cta bai ala bai lxxa trista, bai ratatule, bai mazgalici sxxx cotoru’ mah de unde stim mah gunoiule ca nu esti tu pipitza care isi da numele in e-mail ala?

  7. bah STANISLAW !
    ce-ai mah cu Antifa cta ?
    dupe ce ca tzi-ai pus nume de bulangiu mai faci si pe nebunu. mah tzigane, nu d te da la noi ca te bagam la cotetz !
    ando bul cioara !

  8. Mafia imobiliara exista si punct. tiigani, romani, italieni, sarbi… toti sunt la fel de scarbosi si de profitori! Poate merge cineva sa faca demonstratie si impotriva celor care le-au permis sa faca marsavii… politie, primari, consilieri, judecatori, prefecti, procurori etc.

    Cat despre ‘nationalistii romani’ care se numesc stanislaw si flutura steagul germaniei… NO COMMENT!

    Iar la final… As fi la fel de furios daca mi-ar bate copilul un sarb, un roman sau un neamt ca si cand ar face-o un evreu sau un tigan! La dracu, daca as avea un copil atat de prost incat sa-si piarda timpul cu tampenii dinastea, l-as bate probabil eu.

    Bravo, celor care nu au lasat ca acest eveniment rusinos (pentru Timisoara) sa scape nesanctionat.

    Oricum imbucurator faptul ca tineretul din Timisoara are preocupari socio-culturale: ura impotriva evreilor si tiganilor, costumatul ca luptatori ninja si scrisul pe pereti… pentru asta au murit atatia oameni in timisoara in 89, nu? Ca sa poata orice bezmetic sa se EXPRIME LIBER!

    Pentru cetateanul de rand, amarat si ingropat in datorii si probleme este probabil halucinant sa vada cum ‘speranta’, Tineretul, pierde vremea cu joaca de-a fa, profa, antifa…

    cu stima si respect,
    din orasul martir, autonom si multicultural – Timisoara

    Mafia Imobiliara

  9. Lectura recomandata:

    Grigore Alexandrescu
    Câinele şi căţelul

    „Cât îmi sunt de urâte unele dobitoace,
    Cum lupii, urşii, leii şi alte câteva,
    Care cred despre sine că preţuiesc ceva!
    De se trag din neam mare,
    Asta e o-ntâmplare:
    Şi eu poate sunt nobil, dar s-o arăt nu-mi place.
    Oamenii spun adesea că-n ţări civilizate
    Este egalitate.
    Toate iau o schimbare şi lumea se ciopleşte,
    Numai pe noi mândria nu ne mai părăseşte.
    Cât pentru mine unul, fieştecine ştie
    C-o am de bucurie
    Când toată lighioana, măcar şi cea mai proastă,
    Câine sadea îmi zice, iar nu domnia-voastră.”
    Aşa vorbea deunăzi cu un bou oarecare
    Samson, dulău de curte, ce lătra foarte tare.
    Căţelul Samurache, ce şedea la o parte
    Ca simplu privitor,
    Auzind vorba lor,
    Şi că nu au mândrie, nici capricii deşarte,
    S-apropie îndată
    Să-şi arate iubirea ce are pentru ei:
    „Gândirea voastră, zise, îmi pare minunată,
    Şi sentimentul vostru îl cinstesc, fraţii mei.”
    – „Noi, fraţii tăi? răspunse Samson plin de mânie,
    Noi, fraţii tăi, potaie!
    O să-ţi dăm o bătaie
    Care s-o pomeneşti.
    Cunoşti tu cine suntem, şi ţi se cade ţie,
    Lichea neruşinată, astfel să ne vorbeşti?”
    – „Dar ziceaţi…” – „Şi ce-ţi pasă? Te-ntreb eu ce ziceam?
    Adevărat vorbeam,
    Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei,
    Că voi egalitate, dar nu pentru căţei.”
    Aceasta între noi adesea o vedem,
    Şi numai cu cei mari egalitate vrem.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.