Atacul de la Banca Transilvania, favorizat de o eroare a firmei de...

Atacul de la Banca Transilvania, favorizat de o eroare a firmei de securitate

2
DISTRIBUIȚI

banca transilvania spargere 1 pPoliţiştii au intrat în stare de alertă, astăzi de dimineaţă, în jurul orei 9,30, după ce au fost anunţaţi de un incindent petrecut la agenţia Băncii Transilvania de pe strada Simion Bărnuţiu din Timişoara. Funcţionarele venite la lucru au observat că unul dintre geamurile de la baie este spart. Imediat, s-a dat alarma, la faţa locului sosind mai multe echipe ale Poliţiei.


La faţa locului, din primele cercetări, au fost observate mai multe urme. Vom reveni cu amănunte.

Spargerea de la Banca Transilvania a fost favorizată cel puţin de o eroare umană. Atacatorii au pătruns prin geamul de la baie la care au ajuns relativ uşor, chiar dacă era la o înălţime de aproximativ doi metri – s-au urcat pe ţeava de gaz metan şi pe aparatul de aer condiţionat. Geamul de termopan a fost uşor de forţat, spărgătorii pătruzând în interiorul bănci.. În jurul orei 2 dimineaţa s-a declanşat alarma, iar la bancă de pe Simion Bărnuţiu a ajuns un echipaj al firmei de securitate care a verificat perimentru şi nu a observar nimic suspect. Între timp, spărgătorii au tăiat cablurile de la sistemul de alarmă şi de înregistrare al camerelor de supraveghere din interior. După acest moment, aceştia au operat în voie răvăşind birourile băncii. Au tăiat cu flexul seiful de unde au plecat cu lei şi euro în valoare de 16.000 euro

2 COMENTARII

  1. Eronat, hotii au taiat cablul de telefonie crezand ca e cel de alarma, asa au si ajuns cei de la firma de paza acolo alertati de alarma. In orice caz vad ca are zona asta un magnet de spargatori, si la cate banci sunt pe Barnutiu cred ca pana de Craciun mai da unul vreun tun pe aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.