Câţi bani reuşesc să economisească românii?, de unde vin cei mai mulţi...

Câţi bani reuşesc să economisească românii?, de unde vin cei mai mulţi turişti?, ce pregătesc chinezii?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1264515353">

Institutul Naţional de Statistică anunţă că românii îşi dau aproape toţi banii pe mâncare şi nu reuşesc să pună nimic deoparte, două fara banitreimi din salariul fiecărui om obişnuit ducându-se pe alimente, băutură şi facturi la utilităţi, anunţă Incont.ro.

Proiecte de circa 140 milioane euro, în cadrul programului ISPA -Mediu, au probleme în derulare şi sunt disputate fie în instanţă, fie la Curtea de arbitraj de la Paris, fie în mod direct – între beneficiar şi Ministerul Finanţelor Publice, potrivit unui document oficial obţinut de EurActiv.ro/HotNews.ro.

România a fost vizitată în primele opt luni ale acestui an de 5,19 milioane de turişti străini, numărul acestora înregistrând un regres de 0,1% faţă de anul trecut, majoritatea vizitatorilor străini provenind din ţări situate în Europa (94,8%), pe primul loc fiind ungurii, scrie Gândul.

Întreţinerea de relaţii sexuale cu inamicul cu scopul de a obţine de la acesta informaţii vitale pentru securitatea Israelului nu contravine preceptelor iudaismului, a concluzionat un rabin într-un studiu publicat parţial astăzi de cotidianul israelian „Yediot Aharonot”.

Beijingul a lansat misiunea orbitala Chang’e-2, care îşi propune să pregătească o viitoare aselenizare chineză, planificată pentru finalul anului 2013, şi să găsească combustibilul viitorului- helium 3 – relatează agenţia de presă DPA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.