Ce medalie a câştigat România?, care-i noua taxă pentru şoferi?, cât te...

Ce medalie a câştigat România?, care-i noua taxă pentru şoferi?, cât te poţi plimba cu mortul în maşină?

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2025847765">

TaxGimnasta Ana Porgras a adus României prima medalie la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, cucerind aurul în finala la bârnă, anunţă Jurnalul Naţional.

Cu toată opoziţia cărăuşilor rutieri, Executivul vrea să suprataxeze transporturile pe drumurile româneşti, guvernul  începând procedurile de introducere a unei taxe pentru circulaţia pe autostradă, în paralel cu sistemul existent al rovinietei, scrie Evz.

Mai mult de 50% dintre romanii care au un telefon mobil cu acces la internet, navigheaza pe web pentru a face cautari si pentru a accesa messenger-ul sau e-mail-ul, potrivit Incont.ro.

Potrivit unui document elaborat de Polonia şi Suedia, UE nu va mai invita la negocieri de aderare nicio ţară din răsăritul continentului în următorii zece ani, doar Balcanii de Vest rămânând în cărţi, iar Moldova primind drept consolare promisiunea liberalizării regimului de vize, notează Adevărul.

O femeie din California, timp de aproape un an, şi-a condus maşina, având în dreapta un cadavru, poliţiştii făcând această descoperire la un control de rutină, transmite www.stirileprotv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.