Ciment, motorină sau 100 euro – şpaga agentului de poliţie UPDATE 1...

Ciment, motorină sau 100 euro – şpaga agentului de poliţie UPDATE 1 Şpăgarii, lăsaţi liberi de Tribunalul Arad

1
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii arădeni şi angajata de la Drumuri Naţionale, reţinuţi în urma anchetei Direcţiei Generale Anticorupţie şi a procurorilor catuse si dolaripentru că au luat în mod repetat şpagă,  sunt, la această oră, în faţa judecătorului care va decide dacă se impune arestarea lor. Pe lângă cei zece agenţi „umflaţi” iniţial, în urma anchetei a fost reţinut încă un poliţist.


Conform DGA, în repetate rânduri, în timp ce se aflau în exercitarea atribuţiilor de serviciu, poliţiştii au pretins şi primit sume de bani cu titlu de mită de la diverşi conducători auto pentru a nu dispune faţă de aceştia măsurile legale pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Sumele cerute erau între 20 şi 100 euro. Unul dintre poliţiştii învinuiţi în dosar a pretins şi primit, în repetate rânduri, de la mai multe persoane bani şi bunuri, pentru a nu constata încălcări ale prevederilor legale şi a nu lua măsurile la care era obligat în virtutea funcţiei sale. Suspectul este acuzat că a primit motorină şi ciment de la persoanele care sustrăgeau carburanţi şi materiale de construcţie din autotrenurile care tranzitau zona sa de competenţă teritorială sau de la şoferii prinşi în offsaid. Rămâi pe PRESSALERT.ro pentru a afla decizia instanţei.

UPDATE 1 Decizie şocantă a Tribunalului Arad – a decis eliberarea celor reţinuţi pentru luare de mită, chiar dacă procurorii au prezentat inclusiv înregistrări video în care cei acuzaţi primesc bani de la şoferii. Parchetul poate declara recurs împotriva acestei decizii, care va fi judecat de Curtea de Apel Timişoara. Ordonanţele de reţinere pe 24 de ore pentru suspecţi expiră, sâmbătă dimineaţa, după ora 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.