Cine-i românca „vocea” NATO?, de câte ori cresc preţurile până la consumator?,...

Cine-i românca „vocea” NATO?, de câte ori cresc preţurile până la consumator?, ce meserii stimulează guvernul?

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1565608902">

Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, a anunţat , la Bruxelles, la reuniunea miniştrilor de Externe şi ai Apărării din oana lungescuţările membre, că noul purtător de cuvânt al Alianţei Nord-Atlantice va fi, de la 1 decembrie, românca  Oana Lungescu, scrie Evz.

Un proiect pregătit de specialiştii de la Interne, îi va obliga pe reprezentanţii administraţiei locale să publice pe site-ul ministerului bugetul detaliat al primăriilor pe care le conduce, precum şi alte statistici cu privire la performanţele lor, conform Jurnalul Naţional.

Preţurile se triplează de la producători şi până la consumatori fapt ce îngrijorează inclusiv autorităţile de la Bruxelles care vor să schimbe legislaţia pentru a sprijini fermierii, potrivit Incont.ro.

Guvernul conservator din Canada doreşte să-i ajute pe canadienii şomeri să înceapă cariere de stripperi şi dame de companie, pe care anterior le considera „ofensatoare moral”, potrivit unui proiect, citat de Toronto Star.

Comisia Europeană anchetează încălcarea legislaţiei UE de către scutirile de taxe în valoare de două miliarde euro pe an acordate de statul italian pentru 100.000 de proprietăţi ale bisericii catolice, notează Gândul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.